Oktay Kaynarca’nın yeni adresi şaşkına çevirdi! Final yapar yapmaz Alan'la el sıkıştı

Oktay Kaynarca, başrolünü üstlendiği Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi biter bitmez sürpriz bir projeyle el sıkıştı. ATV'de yayın hayatına merhaba diyecek olan Alan isimli yarışma programının sunuculuk koltuğuna oturmaya hazırlanıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 14.06.2024 13:21 GÜNCELLEME 14.06.2024 13:21 MEDYA
Oktay Kaynarca’nın yeni adresi şaşkına çevirdi! Final yapar yapmaz Alan'la el sıkıştı
Oktay Kaynarca’nın yeni adresi şaşkına çevirdi! Final yapar yapmaz Alan'la el sıkıştı

ATV'den tam 1 milyon TL'lik büyük ödüllü yarışma programı geliyor. Çok yakında ekran macerasına atılacak olan 'Alan' isimli programın sunucusu resmen belli oldu. Oktay Kaynarca, Ben Bu Cihana Sığmazam ekranlara veda ettikten hemen sonra Alan programı ile kameralar karşısına geçecek.

Survivor All Star'da umulmadık ayrılık! 'Gitmek istemezdim' deyip yarışmaya veda ettiSurvivor All Star'da umulmadık ayrılık! 'Gitmek istemezdim' deyip yarışmaya veda etti

Rakiplerini eleme, alanını genişletme ve en sona kalma sistemine dayanan Alan programında toplamda 100 yarışmacı ve 100 kategori olacak.

“The Floor” adıyla tüm dünyada reyting rekorları kıran “Alan”, Hollanda, İspanya, Fransa, Amerika Birleşik Devletleri, İtalya, Almanya, Ukrayna, Macaristan’ın ardından bu kez ülkemizde yayına girecek.

Alan Programı Hakkında Bilgiler!

Sistemin rastgele seçtiği bir yarışmacı çevresinde bulunan rakiplerinden birini düello yapmak üzere seçiyor ve seçtiği rakibinin kategorisinde düello için karşı karşıya geliyorlar. 45'er saniyesi olan yarışmacılar ağırlıklı olarak görseldeki kişi veya nesneyi bilmeye çalıştıkları düellolarda yarışıyor. Doğru cevap verildiğinde sıra rakiplerine geçerken yanlış cevap verilirse doğru cevap verene kadar aynı görsel ekranda kalmaya devam ediyor "Pas" denildiğinde sürelerinden 3 saniye gidiyor ve yeni bir görsel ekrana geliyor. Süresi biten yarışmacı elenerek yarışmadan ayrılıyor, kazanan kişi düelloyla devam etmek isterse alanındaki rakiplerinden birini daha seçiyor ve yeni bir düello başlıyor. Yendiği rakibinin alanını da kazandığı için düello için seçebileceği rakip dolayısıyla da kategori sayısı artmış oluyor. Devam etmesi kendi avantajına çünkü günün sonunda en büyük alana sahip olan yarışmacı 100.000 TL kazanıyor. En fazla yarışmacıyı eleyen de günün birincisi oluyor. Devam etmek istemezse alana geri dönüyor. Eğer düelloyu kazanan kişinin kategorisinde yarışılmışsa kazanan kişi elenen kişinin kategorisini alarak yarışmaya devam ediyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 21 TÜMÜ
  • Metin 5 gün önce Şikayet Et
    Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz dizisinin 100. bölümden sonrası yarısı iyiydi bu diziyi sevmedim.
    Cevapla
  • malatya balabanlı 5 gün önce Şikayet Et
    Oktay bey i beğeniyorum kaliteli oyuncu fakat dizi devsm edebilirdi ama konu sıkıntısı çekiliyor tek düze bu olmaz . Geniş persfektifden bakamıyorlar dünyayı okuyamıyorlar o kadar çok konu var ki senaryo sıkışıp kalıyor varlık içinde yokluk çekiliyor bitiyor illa vurdulu kırdılı olması da şart değil ama olmuyor .
    Cevapla
  • Kurșun kalem 5 gün önce Şikayet Et
    Ne var Ne var yani biraz da Oktay Kaynarca sunuculuk yapsa olmaz mı olur bundan sonra da ver elini kim 5 Milyon İster yarışmasına ., Kenan İmirzalıoğlu'nun yerine hazırlık gibi görünüyor Sanki ,Hayırlısı olsun değişik bir yüz göreceğiz yarışma ekranlarında Bence çok da yakışır kim 5 milyon ister yarışmasına ekranda yeni yüz iyi olur
    Cevapla
  • ALLAH dostu 1 hafta önce Şikayet Et
    ALLAH hidayet versin. ALLAH MUTLULUK huzur Sukunet esenlik ferahlık sağlık sıhhat versin.
    Cevapla
  • Bengin 1 hafta önce Şikayet Et
    Cok iyi bir oyuncu ama cok mantiksiz kararlar veriyor ozan akbaba kesinlikle o dizide kalmaliydi reytingleri tavan yapmis bir diziyi kapatmak ne kadar dogru yada bir oyuncuyla izleyici sayisini ikiye katlayann bir fikir koymussun ortaya iki 3 bilölüm sonra deden cikartiyo
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR