Gönül Dağı dizisine Ecem Özkaya (Zahide) dönüyor mu? Tüm gözler üzerine çevrildi!

Gönül Dağı'nı sıkı şekilde takip edenlerin aklını kurcalayan sorulardan bir tanesi de Zahide karakterinin dönüp dönmeyeceği oldu. Son günlerde Zahide karakteriyle ilgili ekran başındakileri yakından ilgilendirecek bir iddia ileri sürüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 06.06.2024 08:53 GÜNCELLEME 06.06.2024 08:53 MEDYA
Gönül Dağı dizisine Ecem Özkaya (Zahide) dönüyor mu? Tüm gözler üzerine çevrildi!
Gönül Dağı dizisine Ecem Özkaya (Zahide) dönüyor mu? Tüm gözler üzerine çevrildi!

Gönül Dağı dizisinde heyecan her geçen gün katlanarak artarken izleyenleri de önemli gelişmeler bekliyor. Bu bağlamda Burak Can'ın üstlendiği 'Erkan' karakterinin senaryo icabı nişanlanacağı konuşuluyor. Alınan haberin üzerine sosyal medya platformunda Gönül Dağı severlerin yüzünü güldürecek bir iddia çığ gibi büyümeye başladı.

Bilindiği üzere Ecem Özkaya'nın ilk bölümden bu yana rol aldığı 'Zahide' karakteri 104.bölümde diziden ayrılmış ve onun vedası izleyenleri derinden sarsmıştı. Rolü gereği Sefer'in eşi ve Taner'in ablası olarak kameralar karşısına geçen Zahide'nin tekrardan döneceği iddiası ileri sürüldü.

Erkan karakterinin nişan törenine Ecem Özkaya'nın üstlendiği 'Zahide' karakterinin de geleceği şimdilerde konuşulmaya başlandı. Bu durumun yaşanıp yaşanmayacağı şimdilik netlik kazanmazken seyircileri Zahide karakteri için, 'Geri dön' çağrısı başlattı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 37 TÜMÜ
  • Recep Krkrk 3 hafta önce Şikayet Et
    Neden senerist gönül dağı oyuncularını dağıtıyor anlamış değilim hep kaya ailesinden birilerini öldürüyor artık filmin dadını kaçırdı reytingler düşmeye başladı zahide'yide öldürmesin zahide geri gelsin
    Cevapla
  • Zülryha 3 hafta önce Şikayet Et
    Evet dönsün zahide
    Cevapla
  • rfn 3 hafta önce Şikayet Et
    Kesin Selaminin karısı gibi sahtesi gelir...
    Cevapla
  • Kübra 4 hafta önce Şikayet Et
    Beşinci sezon olacaksa bu kesinlikle Zahide ve seferle olmalı.
    Cevapla
  • Ersan 4 hafta önce Şikayet Et
    Oğlu nişan yapacak. Yalnız mı bırakacak? Ayıp olur...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR