Rüzgarlı Tepe dizisinde Halil'den radikal karar! Geri dönüşü asla olmayacak

Kanal 7 ekranlarının büyük bir beğeniyle seyredilen dizisi Rüzgarlı Tepe'de kararından vazgeçmemeye ant içen Halil, Zeynep'in peşini bir an dahi bırakmaz.

ABONE OL
GİRİŞ 03.06.2024 14:38 GÜNCELLEME 03.06.2024 14:38 MEDYA
Rüzgarlı Tepe dizisinde Halil'den radikal karar! Geri dönüşü asla olmayacak
Rüzgarlı Tepe dizisinde Halil'den radikal karar! Geri dönüşü asla olmayacak

Rüzgarlı Tepe'de Zeynep, her ne kadar Halil'e karşı hisleri olduğunu kabul etmese de davranışları bunun tam tersini gösterir. Zeynep, kendini işe vererek duygularından kaçmaya çalışır fakat Halil'in Zeynep'i bırakmaya niyeti yoktur.

Rüzgarlı Tepe 111.Bölümde Neler Yaşanacak?

Halil artık Zeynep'siz bir hayatı düşünemez. Attığı her adımda onun da yanında olmasını isteyen Halil, hatalarını telafi etmek ve sevgisini doyasıya yaşamak ister. Zeynep ise Halil'e karşı boş değildir fakat bunu kabullenmekte zorlanır. "Dünyanın öbür ucuna da gitsen peşini bırakmam" diyen Halil, Zeynep'ten asla vazgeçmeyecek gibi görünüyor.

Dram dolu bir hayattan bilinmez bir aşk hikayesine uzanan Halil ve Zeynep’in öyküsü "Rüzgarlı Tepe" hafta içi her gün 21:20'de Kanal 7’de… 

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR