Kan Çiçekleri dizisinde ortalığı kasıp kavuracak gelişme! Her şeyi öğreniyor

Kanal 7'nin iddialı dizisi Kan Çiçekleri 331.bölümde Baran'ın babası hainin kim olduğunu öğrenirken, Baran ve Dilan aşkı da her şeye rağmen tüm hızıyla devam eder.

ABONE OL
GİRİŞ 04.06.2024 13:26 GÜNCELLEME 04.06.2024 13:26 MEDYA
Kan Çiçekleri dizisinde ortalığı kasıp kavuracak gelişme! Her şeyi öğreniyor
Kan Çiçekleri dizisinde ortalığı kasıp kavuracak gelişme! Her şeyi öğreniyor

Kan Çiçekleri dizisinin 331.bölümünde Baran, Dilan'ı aşklarının başladığı eve götürür. Kötü günleri unutup baş başa vakit geçirmek isteyen güzel çift, bebekleri Miran'la birlikte çok güzel bir tatil yapar. Baran'ın babası ise hainin kim olduğunu anlamıştır.

Divane Gönlüm'de dengeleri altüst edecek gelişme! Gerçekler gün yüzüne çıkıyorDivane Gönlüm'de dengeleri altüst edecek gelişme! Gerçekler gün yüzüne çıkıyor

Baran ve Dilan, yaşadıkları onca şeye rağmen birbirlerine destek olmayı ve vakit ayırmayı hiç ihmal etmezler. Aşklarına tutunan çift, birbirlerinden güç alırlar.  Baran'ın babası ise amcasının davranışlarından şüphelenir ve onu gizli gizli takip etmeye başlar. Tanığın odasında tek başına olduğunu gören babası, onu dışarı atar ve yaptıklarını ortaya çıkaracağını söyler. Cevahir'in son kozu da bitti mi?

Kanla yoğurulan evlilikleri gerçek bir aşka dönüşen Dilan ve Baran’ın heyecan dolusu öyküsü Kan Çiçekleri ile hafta içi her gün 16:20’de Kanal 7 ekranlarında…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • murat 3 ay önce Şikayet Et
    Reytingi olmayan diziye bu kadar abartı fazla değil mi
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR