Rüzgarlı Tepe dizisinde tansiyon gittikçe yükseliyor! Yeni bir kriz doğuyor

Kanal 7'nin sevilen dizisi Rüzgarlı Tepe 112.bölümde Alper'in çizgiyi aşarak Zeynep'e çiçek hediye etmesi gerilim dozunu katlayarak artırır.

ABONE OL
GİRİŞ 04.06.2024 17:00 GÜNCELLEME 04.06.2024 17:00 MEDYA
Rüzgarlı Tepe dizisinde tansiyon gittikçe yükseliyor! Yeni bir kriz doğuyor
Rüzgarlı Tepe dizisinde tansiyon gittikçe yükseliyor! Yeni bir kriz doğuyor

Rüzgarlı Tepe 112.bölümünde, Halil ve Zeynep'in tatlı atışmaları devam eder. Halil, Zeynep'e yakın olmaya çalışırken Alper yine kendini gösterir ve Zeynep'e çiçek alarak onu tanımak istediğini söyler. Bunu gören Halil'in tepkisi ne olacak?

Zeynep'e işlerinde yardım etmek hem de yanında olmak isteyen Halil, zaman zaman Zeynep'in ayağına dolaşır. Zeynep ise Halil'e hem kızar hem de onsuz yapamaz. Öte yandan Halil, Selma'yla konuşur ve Zeynep'e onunla konuştuğunu söyler. Halil, Zeynep'in sakladığı hisleri Selma'dan mı öğrendi mi?

Dram dolu bir hayattan bilinmez bir aşk hikayesine uzanan Halil ve Zeynep’in öyküsü "Rüzgarlı Tepe" hafta içi her gün 21:20'de Kanal 7’de… 

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR