Hülya Koçyiğit'ten sanat camiasına çağrı: Bu inanılacak gibi değil

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Hülya Koçyiğit, Gazze'de binlerce kişinin öldürülmesine tepki göstererek sanat camiasına çağrıda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 04.06.2024 15:40 GÜNCELLEME 04.06.2024 17:04 MEDYA
Hülya Koçyiğit'ten sanat camiasına çağrı: Bu inanılacak gibi değil
Hülya Koçyiğit'ten sanat camiasına çağrı: Bu inanılacak gibi değil

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Hülya Koçyiğit, İsrail'in saldırıları sonucu Gazze'de binlerce kişinin öldürülmesine tepki gösterdi. Koçyiğit, bazı etkinliklere katılmak üzere geldiği Kahramanmaraş'ta, İsrail'in Filistin'e saldırılarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Türkiye'nin Filistin için elinden geleni yaptığını anlatan Koçyiğit, şöyle konuştu:

"Var gücümüzle diğer devletlere 'Gelin hep beraber ateşkes için harekete geçelim.' diyoruz. Bugüne kadar başaramadık. Dilerim en yakın zamanda ateşkes ve barış olur. Dilerim 1967 yılının sınırları tekrardan çizilir. İki devlet ayrılır. Filistin Devleti sonsuza kadar özgür yaşar. Dünya bunun isyanını dile getiriyor ama ne yazık ki bugüne kadar başarılı olamadık."



BU İNANILACAK GİBİ DEĞİL

Koçyiğit, Filistin'de yaşananların yürekleri acıttığını vurgulayarak, "Filistin'de olanlar içimizi parçalıyor, vicdanlarımızı yaralıyor. Aylardır sonsuz bir katliam var. Dünyanın gözü önünde bir ırk yok ediliyor ve dünya buna engel olamıyor. Bu inanılacak bir şey değil." ifadelerini kullandı.

SANAT CAMİASINA ÇAĞRI

Usta oyuncu Koçyiğit, sanat camiasının da çeşitli kampanya ve yardımlarla Filistinlilere destek olduğunu, bunun daha da artırılması gerektiğini sözlerine ekledi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 22 TÜMÜ
  • Burhan 3 ay önce Şikayet Et
    Allah srnden razı olsun
    Cevapla
  • Kenan 3 ay önce Şikayet Et
    Hülya abla boşuna konuşma sanat camiasının çoğu İsrail li zaten
    Cevapla
  • Aaa 3 ay önce Şikayet Et
    Hayir bir irk yok edilmiyor ve dunya buna engel olacak InshaAllah baris olsun ama adaletde olsun suclular gunahkarlar cezalarini ceksin doktuklerini kanin bedelini yiktiklari yerlerin bedelini odesinler ister hapis ister tazminat odemeleri lazim sadece biz cekildik baristikla bitmez
    Cevapla
  • Gerhedan nuri 3 ay önce Şikayet Et
    Sesli guldum valla sanat camiamizin yuzde 90 ni yahudi olmus
    Cevapla
  • Nazlı 3 ay önce Şikayet Et
    Ne olur geç olmadan yapalım bişeyler insanlar birti artık bari kalana yetişelim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR