Yemekteyiz'de tansiyon yükseldi! Zuhal Topal'ı çileden çıkartan o anlar!

Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği Yemekteyiz programında tansiyon birden yükseldi. Yarışmacılara öfkelenen Topal, masayı terk etti. Sakinleşip masaya döndükten sonra ise sert açıklamalarda bulunan Topal, yarışmacıları tek tek uyardı!

ABONE OL
GİRİŞ 05.06.2024 14:37 GÜNCELLEME 05.06.2024 14:37 MEDYA
Yemekteyiz'de tansiyon yükseldi! Zuhal Topal'ı çileden çıkartan o anlar!
Yemekteyiz'de tansiyon yükseldi! Zuhal Topal'ı çileden çıkartan o anlar!

TV8 ekranlarında seyirci ile buluşan Yemekteyiz programı ilgiyle takip edilmeye devam ediliyor. Zaman zaman tartışmaların da olduğu yemek masasında bu sefer tansiyon bir hayli yükseldi. Sinirlerine hakim olamayan sunucu Zuhal Topal, masayı terk etti. İşte, Yemekteyiz programında gerginlik dolu o anlar!

Ünlü oyuncunun en acı günü! Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin yıldızı babasını kaybetti...Ünlü oyuncunun en acı günü! Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin yıldızı babasını kaybetti...

"HİÇ SAYGINIZ YOK!"

Program esnasında yarışmacılara, aynı anda konuşmamaları hususunda defalarca ikazda bulunan Zuhal Topal çileden çıktı. Konuşma yaparken sözünün kesilmesiyle masayı terk eden Topal ile tansiyon birden yükseldi. "Yahu! Ay vallahi gidiyorum ben ya, bu şekilde ben yapamam ya! Lütfen hiç saygınız yok. Kendinize de bana da seyirciye de saygınız yok" diyerek masayı terk etti.

ATV ekranlarında kan donduran olay! İsmini vermek istemeyen izleyici Esra Erol’u korkuttu…ATV ekranlarında kan donduran olay! İsmini vermek istemeyen izleyici Esra Erol’u korkuttu…

"BEN 3 SEZONDUR BUNU BAŞARAMADIM!"

Biraz sakinleştikten sonra program çekimine kaldığı yerden devam eden Zuhal Topal açıklama yaparak;  "Çok özür diliyorum seyircilerden fakat dayanamadım. Ben bir şey anlatırken hiç saygınız yok mu? Beni duymuyor musunuz, sizi uyarmıyorlar mı? Sizleri savunmak, programın selameti için konuşuyorum.

Gerçekten insanı çıldırtıyorsunuz. Hiç saygınız yok. Ben 3 sezondur bunu başaramadım, seyircilerden bir kez daha özür diliyorum. Seyirciler 'durduramıyor musunuz, susturamıyor musunuz' diyorlar.

Efsane program geri dönüyor! Dünya Güzellerim için teklif götürülen isimden şok ücret!Efsane program geri dönüyor! Dünya Güzellerim için teklif götürülen isimden şok ücret!

Geldiğim son nokta bu. Burası ilkokul mu? Yaşını başını almış insanlarsınız. Birbirinizi dinlemek çok mu zor? Ben böyle bir tepki verecek biri değilim çıldırdım artık. Yarışmacılar mahcup bir duruma düşmesin diye görüntülerin bir kısmını yayınlamıyoruz. Bizim toplumumuzun sorunu bu zaten herkes üste çıkmak ve son sözü söylemek istiyor. Ekibime soru soruyorum ona bile müsaade etmiyorsunuz" ifadelerine yer verdi.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • mehmet 3 ay önce Şikayet Et
    bunları izleyenler, kimler ?
    Cevapla
  • Hakikat 3 ay önce Şikayet Et
    Yemek değil danışıklı dövüş proğramı
    Cevapla
  • Kemal 3 ay önce Şikayet Et
    RTÜK uyuyor herhalde
    Cevapla
  • Aydemir. 3 ay önce Şikayet Et
    Bunlar program yapmiyor. bir birle4rinin basin da bit ariyorlar,
    Cevapla
  • Osman 3 ay önce Şikayet Et
    Güzel taktik reytingler fırladı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR