Divane Gönlüm 16.bölüm fragmanı: Harun gerçeği öğreniyor! Ne tepki verecek?

Divane Gönlüm 16.bölümde, Sultan'ın ilmek ilmek işlediği nifak tohumları, Nagin ve Harun'un arasını bozmaya başlamıştır. Sultan, iş için Harun'u Dubai'ye yollar fakat Nagin gitmesini istemez. Nagin'i umursamayan Harun, evliliğini ateşe mi atıyor?

ABONE OL
GİRİŞ 12.06.2024 11:48 GÜNCELLEME 12.06.2024 11:48 MEDYA
Divane Gönlüm 16.bölüm fragmanı: Harun gerçeği öğreniyor! Ne tepki verecek?
Divane Gönlüm 16.bölüm fragmanı: Harun gerçeği öğreniyor! Ne tepki verecek?

Divane Gönlüm 16.bölümde Sultan bir yandan Harun'u baskı altına alırken Harun'un eski sevgilisi de onu telkin etmeye çalışır. Nagin'in ona uygun olmadığını, ondan boşanmasını söyler fakat Harun tokatla cevap verir.

Öte yandan Harun'un Dubai'ye gidecek olması, Nagin'i endişelendirir. Harun'un oraya giderek evliliklerini bitireceğini düşünen Nagin, ablasıyla dertleşirken Harun her şeyi öğrenir. Nagin ve Sultan'ın hikayesini öğrenen Harun ne yapacak?

Bambaşka hayatlar süren Nagin ve Sultan’ın yaşadığı trajik aşk hikayesi “Divane Gönlüm” hafta içi her gün 14:40'da Kanal 7’ de...

Pakistan’ın ünlü oyuncuları Danish Taimoor ve Hiba Bukhari’nin başrollerini paylaştığı “Deewangi” dizisi “Divane Gönlüm” adıyla Kanal 7 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Divane Gönlüm, siyah ve beyaz kadar farklı hayatlara sahip iki gencin yollarının kesişmesiyle birlikte yaşanan aşk öyküsünü konu ediyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR