Esaret 360.bölüm fragmanı: Hira'ya Orhun'dan büyük sürpriz! Ne cevap verecek?

Esaret 360.bölümde Orhun, Hira'ya büyük bir jest yapar. Hira'nın gözlerini bağlayarak yollarına gül döken Orhun, artık hep onun yanında olacağını söyleyerek büyük bir sürpriz yapar. Hira'nın bu jest karşısında tepkisi ne olacak?

ABONE OL
GİRİŞ 14.06.2024 11:26 GÜNCELLEME 14.06.2024 11:26 MEDYA
Esaret 360.bölüm fragmanı: Hira'ya Orhun'dan büyük sürpriz! Ne cevap verecek?
Esaret 360.bölüm fragmanı: Hira'ya Orhun'dan büyük sürpriz! Ne cevap verecek?

Esaret 360.bölümde Orhun, Hira'yı şaşırtmaya devam ederken bir sürpriz de Kenan'dan gelir. Nurşah'a evlenme teklifi eden Kenan, gelecek cevabı heyecanla bekler. Orhun ise Hira'ya mükemmel bir sürpriz hazırlayarak aşklarını perçinler. Mutluluğu gözlerinden okunan Hira'nın, Orhun'a söyleyeceği ilk söz ne olacak?

Hira ve Orhun’un çölde başlayan ve sonra sonsuz bir karanlığa boğulan aşkı, bu sezon da izleyiciye heyecan dolu anlar yaşatıyor. Birbirlerini karanlıkların içinden çıkaran Orhun ve Hira’nın heyecan dolu öyküsü Esaret ile hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7’de...

Ekranların sevilen dizisi Esaret ikinci sezonuyla kaldığı yerden bomba gibi devam ediyor. Hira’yı kaybetmenin acısıyla yeniden ketum biri haline dönen Orhun ve büyük bir bilinmezliğin içerisinde sürüklenen Hira’nın yarım kalan hikayesi izleyiciyi ekran başına kilitliyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR