Rüzgarlı Tepe 120.bölüm fragmanında heyecan verici itiraf! Nefesler tutuldu

Rüzgarlı Tepe 120.bölümde, Halil ve Zeynep artık eteğindeki taşları bir bir dökmeye başlar. Halil aşkını anlamlı bir simge ile birlikte ilan etmeye hazırlanırken Zeynep, Halil'in başkasını sevdiğini düşünse de Halil'i sevdiğini dile getirir.

ABONE OL
GİRİŞ 14.06.2024 11:37 GÜNCELLEME 14.06.2024 11:37 MEDYA
Rüzgarlı Tepe 120.bölüm fragmanında heyecan verici itiraf! Nefesler tutuldu
Rüzgarlı Tepe 120.bölüm fragmanında heyecan verici itiraf! Nefesler tutuldu

Rüzgarlı Tepe 120.bölümde Halil ve Zeynep birbirlerine karşı olan sevgilerini dile getirmenin yolunu bir türlü bulamazken, Halil mendile işlenen Z harfi ve büyük anlam ifade eden rüzgarlı tepenin resmini kullanmak ister. Zeynep ise konuya doğrudan bir giriş yaparak onu sevdiğini itiraf eder. Bu sözler karşısında anlık şok geçiren Halil'in cevabı ne olacak?

Başrollerini Gökberk Yıldırım ve Cemre Arda’nın paylaştığı “Rüzgarlı Tepe” dizisi, intikam duygusuyla dolu bir gencin zorluklarla geçen hayatı ile ailesinin gözünden bile sakındığı bir genç kızın bilinmezliklerle dolu öyküsüyle izleyicilerini ekran başına kilitliyor.

Dram dolu bir hayattan bilinmez bir aşk hikayesine uzanan Halil ve Zeynep’in öyküsü "Rüzgarlı Tepe" hafta içi her gün 21:20'de Kanal 7’de…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR