Soruşturma başlatılmıştı! Diamond Tema Türkiye'yi terk etti!

Youtube'de bir programda Peygamber Efendimize hakaret eden Diamond Tema isimli kişi Türkiye'yi terk ettiğini açıkladı. Soruşturma açılşmasının ardından yeni bir açıklama yapan Diamond Tema, yine skandal sözler sarf etti.

ABONE OL
GİRİŞ 18.06.2024 11:03 GÜNCELLEME 18.06.2024 14:27 MEDYA
Soruşturma başlatılmıştı! Diamond Tema Türkiye'yi terk etti!
Soruşturma başlatılmıştı! Diamond Tema Türkiye'yi terk etti!

Youtube'de bir programda Peygamber Efendimize hakaret eden ve hakkında soruşturma başlatılan Diamond Tema, ülkeyi terk ederek Arnavutluk'a gitti.

‘Diamond Tema’dan sosyal medyadan yeni bir açıklama geldi.

'OLAY SOĞUMUŞ OLUR'

Muhalefet partilerine seslenen ve istediği desteği bulamayan Diamond Tema: “4-5 ay sonra Türkiye’ye gelirim. Olay soğumuş olur. Kimsenin de umrunda olmaz.” dedi.

Bu açıklamanın üzerine sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü.

SORUŞTURMA BAŞLATILMIŞTI

İletişim Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Aslan Değirmenci, Peygamberimize hakaret eden Diamond Tema adlı YouTuber hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu. Ayrıca program hakkında erişim engeli de talep edildi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Değirmenci, ''Yer6 adlı programda Peygamber Efendimize hakaret eden Diamond Tema isimli şahıs hakkında TCK 216/ 2. ve 3. fıkralarda düzenlenen halkın bir kesimini aşağılama ve dini değerleri aşağılama suçlarından soruşturma başlatıldı. Program hakkında erişim engeli de talep edildi.'' ifadelerini kullandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 374 TÜMÜ
  • Ömer halifeci 3 gün önce Şikayet Et
    İnandığım dinin peygamberi ne yapmışsa başımın üstünde yeri var. Diamond bu konuda haklı hadis okuyor ve karşısındaki şeriatciya bu konuda ne düşünüyorsun diye soruyor karşısındaki peygamberim yapmışsa bir bildiği vardır İslamın doğduğu topraklarda hala bu uygulama uygulanıyor başım gözüm üstüne ben 9 yaşında çocukla evlenmem. 9yaşında kızımıda kimseyle evlendirmem de geç.
    Cevapla
  • Zalim skn 6 gün önce Şikayet Et
    Kaç derece ateşe dayanıklısin
    Cevapla
  • Zalim skn 6 gün önce Şikayet Et
    En temiz yol idam
    Cevapla
  • Objektif 1 hafta önce Şikayet Et
    Buradaki cahilce bilmeden yapılan itirazlara bakınca asıl tehlikeli olanların kimler olduğu anlaşılıyor.
    Cevapla
  • objektif 1 hafta önce Şikayet Et
    Arnavutluğa bu olaydan sebebiyle kaçmadı ama buna benzer sebeplerden dolayı bir yıldır Orada yaşıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR