Gelin 32.bölüm fragmanında Hançer, Cihan'dan ne saklıyor? Araları tekrardan bozuluyor!

Kanal 7'nin ilgi gören dizisi Gelin 32.bölümde, Cihan ve Hançer arasına kara bulutlar girmiştir. Cihan, Hançer'in para karşılığı başka bir şeyler daha yaptığını düşünür. Hançer ise tehdit edildiğini ima eder. Hançer'i kim tehdit etti?

ABONE OL
GİRİŞ 23.06.2024 13:27 GÜNCELLEME 23.06.2024 13:27 MEDYA
Gelin 32.bölüm fragmanında Hançer, Cihan'dan ne saklıyor? Araları tekrardan bozuluyor!
Gelin 32.bölüm fragmanında Hançer, Cihan'dan ne saklıyor? Araları tekrardan bozuluyor!

Gelin 32.bölümde Hançer ve Cihan'ın arası tekrar bozulur ve tabii ki bunun altında da Beyza'nın parmağının olması muhtemeldir. Sağdan soldan duyduklarıyla hareket eden Cihan, laptopta gördükleri karşısında çok sinirlenir ve Hançer'e hesap sormaya gider. Hançer'in Cihan'dan sakladığı şey ne?

Emanet 695.bölüm fragmanı: Poyraz ile Nana'ya büyük sürpriz! Çifti şaşkına çevirdilerEmanet 695.bölüm fragmanı: Poyraz ile Nana'ya büyük sürpriz! Çifti şaşkına çevirdiler

Aileleri için bir araya gelen Cihan ile Hançer’in sürprizlerle dolu öyküsü “Gelin” her  Cumartesi Pazar 19:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Başrollerini Talya Çelebi ve Cenay Türksever’in paylaştığı “Gelin”, çarpıcı içeriğiyle Pazar akşamlarına damga vuruyor. Bir yanda sevdikleri için hayallerinden vazgeçen Hançer, diğer yanda bakışlarıyla ateş saçan Cihan… Bambaşka dünyaların insanları olan Hançer ile Cihan’ın büyük yalanlarla harmanlanan hikayesi Gelin dizisi ile Kanal 7 ekranlarına taşınıyor.

Dizi severlerin soluksuz izlediği “Gelin” dizisi, sürükleyici hikayesiyle dikkat çekiyor. Kendisini bir anda hayallerinden başka bir dünyada bulan Hançer ve soyadının ağırlığı karşısında ezilen Cihan’ın yalan ve ihtirasla yoğurulan hikayesi Gelin, ekranlardaki yerini alıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Körler sağırlar birbirini sağırlar misali... Sizde reklamını yapmasanız böyle bir diziden haberimiz olmaycaktı.
    Cevapla
  • Türkiye Yahudileri 1 hafta önce Şikayet Et
    Evet milletin uyuması için dağa çok dizi ve feçesten yarışmalara ihtiyaç var haydi millet iyi uykular.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR