Rüzgarlı Tepe 128.bölüm fragmanı: Silah patladı! Kavga sırasında vurulan kim oldu?

Rüzgarlı Tepe 128.bölümde Halil, Zeynep'in ona değer verdiğini hisseder. Alper'le evlenecek olmasına bir türlü inanmayan Halil, Zeynep'ten beklediği cevabı alınca Alper'le Halil arasında boğuşma başlar. Arbede esnasında silah patlar. Kim vuruldu?

ABONE OL
GİRİŞ 26.06.2024 12:36 GÜNCELLEME 26.06.2024 12:36 MEDYA
Rüzgarlı Tepe 128.bölüm fragmanı: Silah patladı! Kavga sırasında vurulan kim oldu?
Rüzgarlı Tepe 128.bölüm fragmanı: Silah patladı! Kavga sırasında vurulan kim oldu?

Rüzgarlı Tepe 128.bölümde Zeynep, her ne kadar inkar etse de Halil'in kılına zarar gelse yerinde duramaz ve yardıma koşar. Bunun farkına varan Halil, Zeynep'e tüm bunların oyun olmadığını sorar. Zeynep'ten istediği cevabı alınca da Alper'in hakkından gelmek ister fakat Alper silahlıdır. Kavga esnasında silahını çeken Alper, Halil'i mi vurdu?

Başrollerini Gökberk Yıldırım ve Cemre Arda’nın paylaştığı “Rüzgarlı Tepe” dizisi, intikam duygusuyla dolu bir gencin zorluklarla geçen hayatı ile ailesinin gözünden bile sakındığı bir genç kızın bilinmezliklerle dolu öyküsüyle izleyicilerini ekran başına kilitliyor.

Dram dolu bir hayattan bilinmez bir aşk hikayesine uzanan Halil ve Zeynep’in öyküsü "Rüzgarlı Tepe" hafta içi her gün 21:20'de Kanal 7’de…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR