Esaret 371.bölüm fragmanında Neva'dan büyük itiraf! Orhun gerçekleri öğreniyor

Esaret 371.bölümde Orhun, Hira'yı kurtarmayı başarsa da başı büyük beladadır. Öte yandan Neva hastaneye gelir ancak Afife de oradadır ve Neva'yı suçlar. Bunu duyan Neva Afife ile yaptıklarını bir bir itiraf eder. Gerçeği öğrenen Orhun ne yapacak?

ABONE OL
GİRİŞ 01.07.2024 14:31 GÜNCELLEME 01.07.2024 14:31 MEDYA
Esaret 371.bölüm fragmanında Neva'dan büyük itiraf! Orhun gerçekleri öğreniyor
Esaret 371.bölüm fragmanında Neva'dan büyük itiraf! Orhun gerçekleri öğreniyor

Esaret 371.bölümde Orhun ile Hira yaşadıklarından sonra bir dizi önlem almak isterler ve telefonda konuşurken kullanacakları bir parola belirlerler. Hira kurtulmuş olsa da Orhun için tehlike devam etmektedir. Perihan'ın vurulduğu silahın üstünde Orhun'un parmak izleri vardır. Orhun gerçeği nasıl kanıtlayacak?

Hira ve Orhun’un çölde başlayan ve sonra sonsuz bir karanlığa boğulan aşkı, bu sezon da izleyiciye heyecan dolu anlar yaşatıyor. Birbirlerini karanlıkların içinden çıkaran Orhun ve Hira’nın heyecan dolu öyküsü Esaret ile hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7’de...

Ekranların sevilen dizisi Esaret ikinci sezonuyla kaldığı yerden bomba gibi devam ediyor. Hira’yı kaybetmenin acısıyla yeniden ketum biri haline dönen Orhun ve büyük bir bilinmezliğin içerisinde sürüklenen Hira’nın yarım kalan hikayesi izleyiciyi ekran başına kilitliyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR