En İyisi Gezmek, yaşayan bir tarih olan İznik'te

Seyahat ettiği her yerde içleri ısıtan diyaloglara imza atan ekranların neşeli sunucusu Harun Şen’in hazırlayıp sunduğu En İyisi Gezmek; kültürel zenginlikleri, tarihi dokusu ve doğal güzellikleriyle ünlü İznik’ten evlere konuk oluyor.

ABONE OL
GİRİŞ 05.07.2024 17:36 GÜNCELLEME 05.07.2024 17:36 MEDYA
En İyisi Gezmek, yaşayan bir tarih olan İznik'te
En İyisi Gezmek, yaşayan bir tarih olan İznik'te

Tarlada, bağda, bahçede, çarşıda, pazarda kısacası her yerde Anadolu insanının yaşamına eşlik eden Harun Şen, manili sözleri ve keyifli sohbetleriyle izleyenlerini gülümsetiyor. En İyisi Gezmek bu hafta; tarihe tanıklık etmiş eşsiz dokusu, kültürü, doğası ve eşsiz lezzetleriyle ünlü İznik’i Ülke TV ekranlarına taşıyor.  Şen, yeni serüvenine bir fasulye tarlasında başladı. İznik'li bir aileye konuk olan Şen hem yaşlılar hem de gençlerle kurduğu eğlenceli diyalogların ardından onlarla birlikte fasulye tarlasında ürün toplamaya başladı. Daha sonra ise İznik sokaklarına karışarak yörenin yaş almış insanlarıyla yüzleri güldüren muhabbetlere başladı. Sonrasında, birbirinden lezzetli yemeklerin bulunduğu esnaf lokantalarını ziyafet eden Şen, birbirinden lezzetli yemeklerin yapımına dair tüyolar aldı. 

Programına eski zanaatlardan biri olan baston üretimini meslek olarak benimsemiş bir çiftle devam eden Şen, el emeği işçiliğin inceliklerini ve zorluluklarını bizzat kendilerinden öğrendi. Başka bir esnaf ziyaretinde ise Japonca ve Arapça bilen bir esnafla kurduğu diyalog yüzleri gülümsetti.

Kabuğuna sığmayan program “En İyisi Gezmek” her hafta sonu saat 20:00’da Ülke TV ekranlarında…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR