Kuruluş Osman'da dillerden düşmeyecek veda! Osman Bey'in alpi artık dizide olmayacak

ATV’de Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Kuruluş Osman’da rol aldığı ‘Konur Bey’ karakteriyle geniş bir hayran kitlesine kavuşan Berk Erçer projeyle yollarını ayırıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 20.07.2024 08:57 GÜNCELLEME 20.07.2024 08:57 MEDYA
Kuruluş Osman'da dillerden düşmeyecek veda! Osman Bey'in alpi artık dizide olmayacak
Kuruluş Osman'da dillerden düşmeyecek veda! Osman Bey'in alpi artık dizide olmayacak

6.sezon çekimlerinin Ağustos ayı sonunda başlatılması planlanan Kuruluş Osman dizisinde büyük ses getirecek bir veda yaşanacak. Senaryo gereği önce Vezir Alemşah’ın adamı, sonra ise Osman Bey’in alpi olan Berk Erçer, hikayesinin resmen sonuna geldi.

Üstlendiği ‘Konur Bey’ karakteriyle ilgi odağına yerleşen Berk Erçer’in Bozdağ Film imzalı Kuruluş Osman’daki serüvenine nokta koyuldu. İlk oyunculuk tecrübesini Doktorlar dizisiyle kazanan ve 2007’den bu yana televizyon ekranlarında aktif olarak oyunculuk kariyerini devam ettiren Berk Erçer, yeni sezon öncesi projeleri değerlendirmeye başladı.

Bilindiği üzere Berk Erçer, Kuruluş Osman’ın yanı sıra Mehmetçik Kutlu Zafer ve Destan gibi dönem dizilerinde de yer almış ve sergilediği oyunculuk performansıyla tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Öte yandan geçmiş dönemde ise Gülizar, Bedel, Poyraz Karayel, Kurt Seyit ve Şura, Medcezir, Kayıp ve Doktorlar gibi yapımlarda da boy göstermişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 24 TÜMÜ
  • Ertan 2 ay önce Şikayet Et
    Fetihler Sultanı Mehmet favori ,hem tv den izleyelim,youtube dende izleyelim reytingleri bu şekilde tavan yapılması gerek
    Cevapla
  • Nermin 2 ay önce Şikayet Et
    Tarihi Osmanlı dizilerini muhteşem yüzyıldan başladım büyük selçuklu, diriliş ertuğrul, destan,alparslan büyük selçuklu, fetihler sultanı Mehmet, kuruluş osman kudüs fatihi selahattin eyyubi yi hepsini izledim devam edenleride izliyorum ertuğrulu kaç kere verdi tekrar tekrar bakıyorum kuruluş osmanı ve sultan mehmeti pazartesi salı ve çarşamba günleri bu dizileri izlemeye devam ediyorum,
    Cevapla
  • Sevinc.sh 2 ay önce Şikayet Et
    Şu an sadece ve sadece Mehmed: Fetihler Sultanı dizisine odaklandım. Şiddetle tavsiye ediyorum.Her kes lütfen izlesin,izlerken bayılacaksınız.Oyuncular tek kelimeyle MUHTEŞEM
    Cevapla
  • yorumcu 2 ay önce Şikayet Et
    Sürekli bağırmaktan sesi kısıldı gariplerin.
    Cevapla
  • Oğuz Türkü 2 ay önce Şikayet Et
    Şu anda favori dizimiz Fetihler sultani MEHMED TRT 1 De herkese şiddetle tavsiye ederim
    Cevapla
  • Sevinc.sh 2 ay önce Şikayet Et
    Kesinlikle katılıyorummm
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR