Ferrari satın alan Acun Ilıcalı: TOFAŞ Doğan aldığımda daha çok mutluydum

İlk Tofaş marka aracını aldığında daha mutlu olduğunu söyleyen Acun Ilıcalı, "Şimdi Ferrari alıyorum, maksat arabayı yenilemek" dedi. Ilıcalı ayrıca mutluluğunun parayla değil başarıyla arttığını da sözlerine ekledi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.07.2024 15:03 GÜNCELLEME 24.07.2024 15:04 MEDYA
Ferrari satın alan Acun Ilıcalı: TOFAŞ Doğan aldığımda daha çok mutluydum
Ferrari satın alan Acun Ilıcalı: TOFAŞ Doğan aldığımda daha çok mutluydum

Servetiyle sık sık gündeme gelen isimlerden biri de şov televizyon dünyasının ünlü ismi Acun Ilıcalı...

YouTube'da Kolay Değil isimli kanala konuşan Ilıcalı bir kez daha açıklamalarıyla gündemde.

Ünlü televizyoncu hayatında verebileceği en büyük dersin kendisine mutluluk yaratmak olduğunu söyledi.

"MUTLULUĞUM PARAYLA DEĞİL BAŞARIYLA ARTTI"

Mutluluğunun parayla artmadığını belirten Ilıcalı, "Hayatımdaki verebileceğim en büyük ders şu. Ben muhabirlikten itibaren bulunduğum alanda kendime mutluluk yarattım. Bu mutluluk parayla artmadı. Başarıyla artı. Paraya konsantre olan adam risk almaz, parayı kaybetmekten korkar. Parayı kaybetme korkusu olmadığı için ben riskler alabildim" dedi.

Parasızlığın mutsuzluk yarattığını da söyleyen Ilıcalı, para arttıkça mutluluğun kesinlikle artmadığını öne sürdü.

"İLK DOĞAN’IMI ALDIĞIM GÜN DAHA MUTLUYDUM, ŞİMDİ FERRARİ ALIYORUM"

"İlk Doğan’ımı aldığım gün daha mutluydum" diyen Ilıcalı, şimdi ise Ferrari aldığını ancak maksadının arabayı yenilemek olduğunu ifade etti.

Ilıcalı sözlerinin devamında şunları söyledi:

Mutlu olmayı kovaladım, daha iyi ne yapabilirizi kovaladım. Parasızlık mutsuzluk yapıyor ama para arttıkça mutluluk kesinlikle artmıyor. İlk Doğan’ımı aldığım gün daha mutluydum. Şimdi Ferrari alıyorum, maksat arabayı yenilemek. Uçak aldım. Ama yine Doğan’ımı aldığımda daha çok mutluydum.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerinden mezun oldu. Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi’nde yüksek lisans Eğitimini tamamladı. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlendi. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü olarak katılan Öner, şu anda Haber7.com'da Yayın Koordinatörü olarak görev yapmaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 28 TÜMÜ
  • Ö. K 1 ay önce Şikayet Et
    Adama helal olsun bence hakediyor.. Devletimizin yapması gerekenleri acun bey gibi başarıya ulaşmış kişilerden beklemek yersiz dir.. Ki zaten gerekli yardımseverligi yaptıgı düsüncesindeyim. Saygılar..
    Cevapla
  • Ş.m 1 ay önce Şikayet Et
    Hiç birşey çocukların babalarından isteyipte babaların yerine getirememesi kadar mutsuzluk yaratmaz !siz varın ferariniz ile mutsuz olun
    Cevapla
  • R.C. 1 ay önce Şikayet Et
    İnsan biraz yorulur kardeşim. Gerçek hayat sadece futbol ve senin sahip oldukların değil. Bunları bile şirin göstereye çalışma lütfen. İşini iyi yapıyosun diğer varlıklı insanlar gibi olmanı öneririm. Hayatta herşey mümkün Sana ve yakinlarına sağlık ve mutluluk dilerim.
    Cevapla
  • Fatma Akar 1 ay önce Şikayet Et
    Sevgili Acun Bey ben emekli öğretmenim1957 doğumluyum bir evim olsun sonra arabam olsun dedim evim oldu ama o araba hiç olmadı keşke bende sevinebilseydim nerde bundan sonra emekli maşına talim hayırlı olsun siz çok çalışkan zeki birisiniz sıfırdan geldiniz biraz da şansınız yolunuzu açıyor emeğinizle geldiniz güle güle kullanın
    Cevapla
  • ALLAH dostu 1 ay önce Şikayet Et
    Emekle değil, kötülük ile bu makamlara geldi. Teşhircilik çıplaklık fuhşiyat fitnelik fesatlık bozgunculuk zorbalık HARAM herkese haram acunada haram, insanlar vücutlarını sergiliyor, acun para kazanıyor, istediği kadar serveti olsun, haramdan para kazanıyor.... ALLAH KATINDA KIYMETİ YOK. tabi inanan için, inanmayanlar zaten cehenneme gidecek.
    Cevapla
  • Vatansever 1 ay önce Şikayet Et
    Mutlu olmak istiyorsan fakirlere yardım et temiz bir yurt ac imkanı olmayan çocukların barınma okul masraflarını karsila evlenemeyen gençleri evlendir al sana mutluluğun sırrı boş yapma senin ferrarinden bizene millet pazara markete gidemiyor
    Cevapla
  • Yasin 1 ay önce Şikayet Et
    Nerden biliyorsun yapmadigini
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR