Rüzgarlı Tepe ikinci sezonuyla ekranlarda aşk rüzgarları estirmeye geliyor

Kanal 7 ekranlarında büyük ilgiyle izlenen Rüzgarlı Tepe yeni sezon çalışmalarına başladı. Kısa bir tatilin ardından bir araya gelen oyuncular ve çekim ekibi Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahid Akman’ın katılımıyla ilk set gününü kutladı.

ABONE OL
GİRİŞ 21.08.2024 20:06 GÜNCELLEME 21.08.2024 20:06 MEDYA
Rüzgarlı Tepe ikinci sezonuyla ekranlarda aşk rüzgarları estirmeye geliyor
Rüzgarlı Tepe ikinci sezonuyla ekranlarda aşk rüzgarları estirmeye geliyor

Yayınlandığı ilk günden bu yana ekranlarda romantik rüzgarlar estiren Rüzgarlı Tepe ikinci sezon için düğmeye bastı.

Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahid Akman’ın katılımıyla ikinci sezonun açılışını yapan Rüzgarlı Tepe ekibi, yeni yayın döneminde izleyenleri büyük sürprizlerin beklediğini belirtti. Zahid Akman ise Kanal 7 Medya Grubu yönetimi adına tüm dizi ekibine başarı dileklerini ve tebriklerini iletti. Zeynep ile Halil’in gelgitlerle dolu aşkının anlatıldığı Rüzgarlı Tepe’de izleyiciyi yeni sezonda bomba gibi bölümlerin beklediğinin ipucu verildi.

Başrollerini Gökberk Yıldırım ve Cemre Arda’nın paylaştığı, ‘Rüzgarlı Tepe’ aşkın ve heyecanın yüksek olacağı yepyeni bölümleriyle çok yakında ekrandaki yerini alacak.

KAYNAK : Haber7
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR