Benim Masalım 8.bölüm fragmanı: Mahua kaçırıldı! Yolun sonuna mı geldi?

Benim Masalım 8.bölüm fragmanında, Mahua'nın ablası geleneklere göre artık Şambu ile evlenemeyecektir. Şambu ise onu kardeşiyle evlendirir fakat Mahua'nın Şambu ile evlenecek olması, Rameş'i çok kızdırır ve Mahua'yı kaçırır. Mahua yolun sonuna mı geldi?

ABONE OL
GİRİŞ 12.09.2024 16:06 GÜNCELLEME 12.09.2024 16:06 MEDYA
Benim Masalım 8.bölüm fragmanı: Mahua kaçırıldı! Yolun sonuna mı geldi?
Benim Masalım 8.bölüm fragmanı: Mahua kaçırıldı! Yolun sonuna mı geldi?

Benim Masalım 8.bölümde Rameş yıllardır beklediği Mahua'nın Şambu ile evlenecek olmasını kaldıramaz ve Mahua'yı kaçırır. Boş bir arazide mezar kazan Rameş, kendisi yerine ölümü seçtiği için Mahua'ya isyan eder. Mahua ise onun kadını olmaktansa ölmeyi tercih edeceğini söyler. Bunun üzerine Rameş onu mezara iter. Mahua'yı kim kurtaracak?

Kanal 7’den yeni bir Hint dizisi daha geliyor. “Nath – Zewar Ya Zanjeer” isimli Hint dizisi, “Benim Masalım” adıyla dizi severlerle buluşacak. Mahua isimli genç ve zeki bir kızın acımasız geleneklere karşı mücadelesi ve beklenmedik bir evlilikle başka bir dünyaya açılan hikayesi “Benim Masalım”, Kanal 7 ekranlarına taşınıyor.

Acımasız geleneklere sahip bir toplumda sıkışıp kalmış genç bir kızın hikayesi “Benim Masalım” her gün 21:20’de Kanal 7’de...

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR