Alemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed'in (ﷺ) doğuşu Kanal 7'de kutlanıyor

Varlığıyla kâinata nur olan Hz. Muhammed’in (ﷺ) dünyayı şereflendirişinin yıldönümü olan Mevlid Kandili, Kayseri Hacılar Camiikebir’den canlı yayınla Kanal 7 ekranlarında kutlanacak.

ABONE OL
GİRİŞ 13.09.2024 16:31 GÜNCELLEME 14.09.2024 10:14 MEDYA
Alemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed'in (ﷺ) doğuşu Kanal 7'de kutlanıyor
Alemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed'in (ﷺ) doğuşu Kanal 7'de kutlanıyor

Mevlid Kandili Özel programı, Necmettin Nursaçan’ın duahanlığında yapılan dualarla ve ünlü mevlidhan, hafız ve kârilerin okuyacakları Kur’an-ı Kerim tilavetleriyle izleyenlerle buluşacak.

Müslümanların bayramı Mevlid Kandili’nin fazileti, rahmeti, bereketi, huzuru ve manevi güzelliklerinden hep birlikte faydalanma temennisiyle yayınlanacak olan Mevlid Kandili Özel programının açılışını, emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan yapacak. Mevlid Kandili; Necmettin Nursaçan’ın nahif sohbetleri ve duaları, Cengiz Çam, Mehmet Tanrıöver, Abdullah İslam, Adem Karabey, Durmuş Ayvaz, Fatih Demir, Musa Çetin, İsmail Hakkı Solmaz ve ekibinin gönüllere dokunan ilahi ve Kur’an- Kerim tilavetleriyle Kanal 7’de ihya edilecek.

Mevlid Kandili Özel programı Kayseri Hacılar Camiikebir’den canlı yayınla 14 Eylül Cumartesi saat 19.20’de Kanal 7 ekranlarında…

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • vakkas yucel 4 gün önce Şikayet Et
    Sonsuz Salat VE Selam Olsun
    Cevapla
  • kaan61 4 gün önce Şikayet Et
    Kuran'da doğrudan "kandil" kelimesi geçmez. Ancak Kuran'da belirli günlerin veya özel günlerin önemi ve ibadetle geçirilmesi gereken zamanlar konusunda genel öneriler bulunur. Kadir gecesinin kutsallığı Kur'an'da belirtilmiş olup, diğer gecelerin kutsallığı konusunda Kur'an'da bir bilgi yer almamaktadır
    Cevapla
  • Misafir 4 gün önce Şikayet Et
    kandil hocası
    Cevapla
  • Skut 4 gün önce Şikayet Et
    Hz. Muhammed Mustafa'ya (Sallallahü Aleyhi Ve Sellem) ümmet olma şerefini bahşeden Yüce Rabbimize sonsuz hamdü senalar olsun.
    Cevapla
  • Abdulhamidhan 4 gün önce Şikayet Et
    İyiki doodun ya Hazredi muhammedul emiyn. Biz seni ğormeden sevdik yağ rasulallahh
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR