Benim Masalım 13.bölüm fragmanı: Mahua, alevlerin içinde kaldı! Çıkarabilecek mi?

Benim Masalım 13.bölüm fragmanında, Mahua'nın hazırladığı su kabına benzin koyan ablası, ortalığı yangın yerine çevirir. Şambu, annesini kurtarmak isterken baygınlık geçiren Mahua'yı görür ve koşarak müdahale eder. Mahua alevlerin içinde çıkabilecek mi?

ABONE OL
GİRİŞ 18.09.2024 13:01 GÜNCELLEME 18.09.2024 13:01 MEDYA
Benim Masalım 13.bölüm fragmanı: Mahua, alevlerin içinde kaldı! Çıkarabilecek mi?
Benim Masalım 13.bölüm fragmanı: Mahua, alevlerin içinde kaldı! Çıkarabilecek mi?

Benim Masalım 13.bölümde, Mahua'nın ablası Şambu'yla evlenemediğinden bu yana Mahua'ya düşmanlığını her fırsatta ortaya çıkarır. Bu kez de kaba su yerine benzin koyan ablası, Şambu'nun annesi ve Mahua'nın yaralanmasına neden olur. Şambu ise alevlerin içinde kalan ve baygınlık geçiren Mahua'yı oradan çıkarmaya çalışır. Şambu, Mahua'yı kurtarabilecek mi?

Kanal 7’den yeni bir Hint dizisi daha geliyor. “Nath – Zewar Ya Zanjeer” isimli Hint dizisi, “Benim Masalım” adıyla dizi severlerle buluşacak. Mahua isimli genç ve zeki bir kızın acımasız geleneklere karşı mücadelesi ve beklenmedik bir evlilikle başka bir dünyaya açılan hikayesi “Benim Masalım”, Kanal 7 ekranlarına taşınıyor.

Acımasız geleneklere sahip bir toplumda sıkışıp kalmış genç bir kızın hikayesi “Benim Masalım” her gün 21:20’de Kanal 7’de...

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Misafir 23 saat önce Şikayet Et
    Hint filmlerinden bikmadiniz !
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR