Feridun Kunak'la Evlerinize Sağlık, doğal yaşamı ve yöresel ürünleriyle göz dolduran Burdur'da!

Sağlıklı yaşam önerileri ve tedavi yöntemleriyle ekranların sevilen ismi olan Op. Dr. Feridun Kunak'ın sunduğu ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ bu hafta; tektonik gölleri, doğal ürünleri ve yöresel lezzetleriyle Burdur'dan evlere konuk oluyor.

ABONE OL
GİRİŞ 19.09.2024 13:42 GÜNCELLEME 19.09.2024 13:42 MEDYA
Feridun Kunak'la Evlerinize Sağlık, doğal yaşamı ve yöresel ürünleriyle göz dolduran Burdur'da!
Feridun Kunak'la Evlerinize Sağlık, doğal yaşamı ve yöresel ürünleriyle göz dolduran Burdur'da!

Tarladan, bahçeden, dalından ve toprağından toplayarak doğal besinlerin doğrudan kaynağına ulaşan Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık bu hafta; doğal güzellikleri, yöresel ürünlerden elde edilen şifalı ürünleri ve eşsiz doğal yaşamıyla Burdur'u ekranlara taşıyor.

Kunak ilk olarak, taş incirinin faydalarından bahsetti ve incirle sütü karıştırıp cilt maskesi yaptı. Daha sonra organik güllerden kazanda gül reçeli yapımına eşlik eden Kunak, reçelin kokusuna ve lezzetine hayran kaldı.

Günlük hayatta çok faydalı olacak şifa dolu pratik bilgiler vermeye devam eden Kunak, erkek ve kadınların üremesine katkıda bulunan şifalı bir bitkinin faydalarından bahsetti. Sonrasında Kunak,keçi yetiştiricilerinin yanına giderek anne sütüne en yakın süt olan keçi sütünün faydalarını anlattı. Kunak son olarak, köy halkına egzersiz hareketleri yaptırarak programını noktaladı.

Sağlıklı yaşama dair pratik bilgi ve tedavi yöntemleri sunan Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık” her Cumartesi 13:10’da Kanal 7 ekranlarında…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR