Teşkilat'a Kadın dizisinden çok konuşulacak transfer! Mafya babasının eşi olacak

Karagül, Dayan Yüreğim, Yalancı Damat, Kadın, Aşkın Bedeli, Benim Adım Melek ve Bez Bebek gibi projelerde kameralar karşısına geçen Özlem Maden, Teşkilat 5.sezonda kameralar karşısına geçecek.

ABONE OL
GİRİŞ 25.09.2024 11:03 GÜNCELLEME 25.09.2024 11:03 MEDYA
Teşkilat'a Kadın dizisinden çok konuşulacak transfer! Mafya babasının eşi olacak
Teşkilat'a Kadın dizisinden çok konuşulacak transfer! Mafya babasının eşi olacak

Hem konusuyla hem oyuncu kadrosuyla tüm ilgiyi üzerinde toplayan Teşkilat dizisinde transferlere bir yenisi daha eklendi. 22 Eylül Pazar tarihinde macerasına kaldığı yerden devam etmeye hazırlanan Teşkilat dizisine Özlem Maden dahil edildi.

Bahar 2.sezonda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın devi geliyor! Yeni rolü olay olduBahar 2.sezonda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın devi geliyor! Yeni rolü olay oldu

Altay’dan Tuna’ya’ sloganı ve yeni konsepti ile heyecanın ardı arkasının kesilmediği dakikalar yaşatacak olan Teşkilat’ta Özlem Maden’in rolü belli oldu. İlk oyunculuk tecrübesini 2007'de Bez Bebek projesiyle kazanan Özlem Maden, TRT1'in aksiyon ve gerilim dolu dizisi Teşkilat'ta karakteriyle ekran önüne çıkacak.

Özlem Maden, Pazar akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Teşkilat'ta Mafya babası Hamdi'nin eşi Güniz karakteriyle ortalığı kasıp kavurmaya hazırlanıyor.

Milli İstihbarat Teşkilatı'nda görev alan özel bir ekibin hem iş hem özel hayatını gözler önüne seren Teşkilat dizisine transfer edilen diğer isimler ise şu şekildedir: Adnan Biricik, Eren Hacısalihoğlu, Gizem Güneş, Murat Han, Murat Aygen, Tuvana Türkay, Ushan Çakır.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Vatansever 1 saat önce Şikayet Et
    İlk bölümü bence fiyasko, özel kuvvetler den bir yüzbaşı bir kapı acıcak ama kapıya kontrolü yapmıyacak, hadi be ben bu hareketi resmen hakaret sayarım hiç bir yerde böyle olmaz o kadar film izliyoruz hiçmi dıkkat etmiyorsunuz madem bir trajedi olacak ona göre kurgu yapın ya biraz zeka kullanın ya Biri bomba uzmanı bir Mossad ajanının evine kapıyı tekmeleyip girer diğeri .....
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR