Kan Çiçekleri 3.sezonu başlıyor! Dilan ve Baran evlat hasretiyle derinden sarsılıyor

Kanal 7’nin büyük hayran kitlesine sahip Kan Çiçekleri dizisi, yeni sezonda iddialı bölümlerle izleyicisiyle buluşmaya geliyor. Kan Çiçekleri üçüncü sezonunda aşk ve özlem dolu bölümlerle evlere konuk olacak.

ABONE OL
GİRİŞ 30.09.2024 13:59 GÜNCELLEME 30.09.2024 13:59 MEDYA
Kan Çiçekleri 3.sezonu başlıyor! Dilan ve Baran evlat hasretiyle derinden sarsılıyor
Kan Çiçekleri 3.sezonu başlıyor! Dilan ve Baran evlat hasretiyle derinden sarsılıyor

Kanal 7’nin gönüllere taht kuran dizisi Kan Çiçekleri, yeni sezonuyla izleyicileri ekrana kilitlemeye geliyor. Kan Çiçekleri üçüncü sezonunda Baran ve Dilan trafik kazası geçirir. İçinde bulundukları araba denize uçar ve oğulları Miran’ı denizde kaybederler.

Deli gibi gece gündüz çocuklarına dair bir iz peşinde koştururan Dilan ve Baran, evlatlarının hasretiyle yanıp tutuşur. Uzun süren aramalara rağmen bebekleri Miran’a dair hiçbir ize rastlayamayan Baran ve Dilan yıkılır. Baran oğlunun yasını tutarken Dilan buna inanmak istemez.

Dilan umudunu kaybetmeden her yerde oğlu Miran’ı arar, her izin peşinden gider. Günler, aylar geçer. Evlat acısı ikisini de yakıp kavururken Miran’ın bir aile tarafından kaçırıldığı anlaşılır. Miran, kaçırıldığı bu aile tarafından büyütülmektedir. Peki, bu aile kimdir ve Miran’ı neden kaçırmıştır? Baran ve Dilan, Miran’a dair bir şey öğrenebilecek mi? Genç çift, biricik yavruları Miran’a nasıl kavuşacak?

Evlat hasretinin izleyenleri yakıp kavuracağı Kan Çiçekleri duygu dolu yeni bölümleriyle 30 Eylül’den itibaren hafta içi her gün 16:30’da Kanal 7’de…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR