Benim Masalım 25.bölüm fragmanı: Mahua, eşini arkadan mı vuruyor? Canıyla tehdit etti!

Benim Masalım 25.bölüm fragmanında Mahua çok zor bir seçim yapmak zorunda kalır. Şambu ve ailesini yok etmeye yemin etmiş birisi, Mahua'yı babasının canıyla tehdit ederek yardım ister. Hizmetçi kılığında ailenin yanına gelen Mahua, eşini arkadan mı vuruyor?

ABONE OL
GİRİŞ 30.09.2024 15:46 GÜNCELLEME 30.09.2024 15:46 MEDYA
Benim Masalım 25.bölüm fragmanı: Mahua, eşini arkadan mı vuruyor? Canıyla tehdit etti!
Benim Masalım 25.bölüm fragmanı: Mahua, eşini arkadan mı vuruyor? Canıyla tehdit etti!

Benim Masalım 25.bölümde Bundi, Şambu'ya Mahua'yı kötüleyip dururken Şambu buna izin vermez. Mahua'nın karısı olduğunu ve ona kimsenin söz söyleyemeyeceğini ifade eder. Öte yandan Mahua, babasının canıyla tehdit edilerek Şambu'ya karşı bir oyun içinde bulur kendini. Hizmetçi kılığında aile üyelerinin yanına gelen Mahua, ne planlıyor?

“Nath – Zewar Ya Zanjeer” isimli Hint dizisi, “Benim Masalım” adıyla dizi severlerle buluşuyor. Mahua isimli genç ve zeki bir kızın acımasız geleneklere karşı mücadelesi ve beklenmedik bir evlilikle başka bir dünyaya açılan hikayesi “Benim Masalım”, Kanal 7 ekranlarına taşınıyor.

Acımasız geleneklere sahip bir toplumda sıkışıp kalmış genç bir kızın hikayesi “Benim Masalım” her gün 21:20’de Kanal 7’de...

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR