Ünlü Hollywood yıldızları Mehmed: Fetihler Sultanı 2.sezonunda bir araya geliyor!

TRT 1'in Miray Yapım imzalı, izleyiciler tarafından büyük ilgi gören ve Osmanlı İmparatorluğu'nun en önemli hükümdarlarından biri olan Fatih Sultan Mehmed'in hayatını konu alan “Mehmed: Fetihler Sultanı” dizisi, ikinci sezonunda sürprizlerle dolu bir kadro ile geri döndü.

ABONE OL
GİRİŞ 08.10.2024 10:32 GÜNCELLEME 08.10.2024 10:32 MEDYA
Ünlü Hollywood yıldızları Mehmed: Fetihler Sultanı 2.sezonunda bir araya geliyor!
Ünlü Hollywood yıldızları Mehmed: Fetihler Sultanı 2.sezonunda bir araya geliyor!

Dizinin yıldızlarından ünlü Hollywood oyuncusu Ghassan Massoud, ikinci sezonda da yer alırken, dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip olan, “La Casa de Papel” dizisinde Marsilya karakterine hayat veren Luka Peros da kadroya dahil oldu.

Luka Peros, dizinin 18. bölümünden itibaren izleyicilerle buluşacak ve Bizans İmparatorluğu’nun son dönemlerinde, özellikle İstanbul’un Osmanlılar tarafından fethi sırasında, şehrin savunmasında kritik bir rol oynayan komutan Giovanni Giustiniani karakterini canlandıracak.

Künye

Yapım: Miray Yapım

Yönetmen: Selahattin Sancaklı, Yıldıray Yıldırım

Senarist: Ozan Bodur, Enes Şengönül, Fatih Güler, Yasin Usta

Oyuncu Kadrosu : Serkan Çayoğlu, Selim Bayraktar, Seçkin Özdemir, Tüba Ünsal, Sinan Albayrak, Esila Umut, Sena Çakır, Kenan Çoban, Ertuğrul Postoğlu, Osman Soykut, Ali Sinan Demir, Beyti Engin, Mim Kemal Öke, Kaan Yalçın, Ali Buhara Mete, Emel Özcan, Ulvi Alacakaptan, Abdurrahman Tevruz, Recep Çavdar, Sidar Tublek, Cebrail Esen, Burcu Altın Deprem, Tolga Akkaya, Sabri Arafatoğlu ve Ali Nuri Türkoğlu ve Serdar Gökhan ve Turgay Tanülkü ve Ghassan Massoud

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR