Benim Masalım 33.bölüm fragmanı: Şambu vuruluyor! Çıkan kurşunun hedefi oldu

Benim Masalım 33.bölüm fragmanında, Rameş Tejo’yu kaçırır. Onu kendisine evet demesi için tehdit eder. Tejo’yu bir yere koyup önüne duvar örmeye başlar. Bu sırada Şambu annesini kurtarmak için zamanında oraya varır. Fakat Rameş’in silahından çıkan kurşun Şambu’yu bulur.

ABONE OL
GİRİŞ 08.10.2024 13:18 GÜNCELLEME 08.10.2024 13:18 MEDYA
Benim Masalım 33.bölüm fragmanı: Şambu vuruluyor! Çıkan kurşunun hedefi oldu
Benim Masalım 33.bölüm fragmanı: Şambu vuruluyor! Çıkan kurşunun hedefi oldu

Benim Masalım 33.bölümde Şambu, Mahua’ya bir şans daha vermeye karar verir. Bu sırada Mahua’nın kız kardeşi hala Şambu ile evlilik hayalleri kurmaktadır. Rameş, Şambu’nun öz annesi Tejo’yu kaçırır.

Onu bir yerde kollarından zincirle bağlar. Kendisine evet demesi için Tejo’ya eziyet eder. Tejo’nun bulunduğu yerin önüne tuğladan duvar örmeye başlar. Annesinin Rameş tarafından kaçırıldığını öğrenen Şambu hemen annesini kurtarmaya gelir. Herkes Şambu’nun peşinden buraya akın eder. Bu kalabalığın içinde Rameş’in silahından çıkan kurşun Şambu’yu bulur.

Acımasız geleneklere sahip bir toplumda sıkışıp kalmış genç bir kızın hikayesi “Benim Masalım” her gün 14:30’da Kanal 7’de.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR