Baran ne cevap verecek?

Kan Çiçekleri'nde Baran, oğlunu bulmak için her yola başvurur. Kimsesizler mezarlığına baktıran Baran, her şeyi Dilan'dan gizli yapar fakat Dilan bazı şeyler duymuştur. Baran, karşısına dikilen Dilan'a ne cevap verecek?

ABONE OL
GİRİŞ 10.10.2024 15:23 GÜNCELLEME 10.10.2024 15:23 MEDYA
Baran ne cevap verecek?
Baran ne cevap verecek?

363.Bölüm

Oğlundan umudunu kaybetmeyen Baran, bu karanlık günlerden çıkmanın yolunu arar. Oğlunu kimsesizler mezarlığında arayan Baran, Dilan'dan her şeyi saklasa da Dilan gerçekleri öğrenir. Baran ve Dilan oğullarını bulabilecek mi?

Evlat hasretinin izleyenleri yakıp kavuracağı Kan Çiçekleri duygu dolu yeni bölümleriyle hafta içi her gün 16:30’da Kanal 7’de…

Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR