MasterChef eleme adayı kim oldu 12 Ekim? Ödül oyununu hangi takım kazandı?

MasterChef 2024'te heyecan devam ediyor. Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları en iyi yemeği yapabilmek için zorlu sınavlardan geçiyor. Her hafta takım oyununu kaybeden takım kendi içerisinde dokunulmazlık oyunu oynuyor ve eleme adayı belirliyorlar. 12 Ekim Cumartesi günü MasterhChef'te eleme adayının kim olduğu merak ediliyor. Peki, MasterChef eleme adayı kim oldu 12 Ekim? Ödül oyununu hangi takım kazandı?

ABONE OL
GİRİŞ 12.10.2024 16:24 GÜNCELLEME 12.10.2024 16:24 MEDYA
MasterChef eleme adayı kim oldu 12 Ekim? Ödül oyununu hangi takım kazandı?
MasterChef eleme adayı kim oldu 12 Ekim? Ödül oyununu hangi takım kazandı?

MasterChef'te 12 Ekim 2024 Cumartesi günü eleme adayının kim olduğu sorgulanıyor. Her hafta düzenli bir şekilde 1 yarışmacı programa veda ediyor. Bu doğrultuda Mehmet, Somer ve Danilo şefin verdiği yemekleri kısa sürede en iyi şekilde yapmaya çalışan yarışmacılar kazanabilmek için sıkı yarışa giriyor. Peki, MasterChef eleme adayı kim oldu 12 Ekim? Ödül oyununu hangi takım kazandı? 

12 EKİM MASTERCHEF ELEME ADAYI KİM OLDU?

MasterChef'in 28 Eylül 2024 Cumartesi günü yayınlanan bölümde kırmızı ve mavi takımlar en iyi deniz ürünleri sarmasını yapmak için kıyasıya rekabete girdi. Kazanan takım, dokunulmazlığı alan ve haftanın 7. eleme adayı şimdilik belli olmadı. Bölüm sonunda eleme adayı belli olduğu vakit haberimize ekleyeceğiz.

İbrahim Turna Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR