Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'de Gülçehre rüzgarı esecek! Sinem Kılıç'tan heyecanlandıran haber

TRT1 ekranlarında macerasına kaldığı yerden devam eden Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi ailesine yeni bir üye daha katıldı. Yayınlandığı ilk günden beri izleyenlerin heyecanla takip ettiği Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’ye bu kez Sinem Kılıç geliyor.

ABONE OL
GİRİŞ 18.10.2024 10:23 GÜNCELLEME 18.10.2024 11:49 MEDYA
Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'de Gülçehre rüzgarı esecek! Sinem Kılıç'tan heyecanlandıran haber
Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'de Gülçehre rüzgarı esecek! Sinem Kılıç'tan heyecanlandıran haber

Sayılı günler sonra yeni sezonuyla nefesleri kesmeye hazırlanan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’de transferlere bir yenisi daha eklendi. İlk sezonda olduğu gibi ikinci sezonda da dizi tutkunlarını ekran başına kilitlemeye hazırlanan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’ye Sinem Kılıç transfer edildi.

Kanal D'den Uzak Şehir dizisi geliyor! Konusuyla ve kadrosuyla reytingleri altüst edecekKanal D'den Uzak Şehir dizisi geliyor! Konusuyla ve kadrosuyla reytingleri altüst edecek

Sürprizlerin ardı arkasının kesilmeyeceği sahneleriyle reytingleri bir kez daha altüst edecek olan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’nin yeni yüzü Sinem Kılıç’ın yeni rolü belli oldu. Güçlü oyuncu kadrosu ve iddialı konusuyla izleyenlerden tam not alan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’yle anlaşan Sinem Kılıç, 'Gülçehre' karakteriyle izleyici kitlesine unutulmayacak dakikalar yaşatacak.

Sedat İnci'nin yönetmenliğini ve Emre Konuk'un ise yapımcılığını üstlendiği Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 2.sezonda da aksiyon ve gerilim dolu gelişmeleriyle ekranları kasıp kavuracak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • muro 3 saat önce Şikayet Et
    her ne kadar sinem kilic adinda bir oyuncu tanimasamda heycandan ellim ayagim titriyor
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR