Radyo Esenler yeni yayın dönemine 'merhaba' dedi

Türkiye'nin adından söz ettiren radyosu Radyo Esenler, yeni yayın dönemi için soluğu mikrofon başında aldı. "Güzel Şeyler Duymak İçin" sloganıyla bu yıl da pek çok radyo programcısı en özel programlarla dinleyicilerle buluşuyor.

ABONE OL
GİRİŞ 17.10.2024 16:04 GÜNCELLEME 17.10.2024 16:04 MEDYA
Radyo Esenler yeni yayın dönemine 'merhaba' dedi
Radyo Esenler yeni yayın dönemine 'merhaba' dedi

Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Radyo Esenler, Buhurizade Mustafa Itri Kültür Sanat Sezonu kapsamında yeni yayın dönemine başladı.

Dr. Kadir Topbaş Kültür Merkezi’nde yayınlarını sürdüren Radyo Esenler, bu sezon da birbirinden farklı içeriklere sahip programları dinleyicilerle buluşturuyor.

7'den 70'e her yaştan kimseye hitap eden yayınlar ve geniş müzik yelpazesiyle dinleyicilerin gözdesi yine Radyo Esenler olacak.

SPORDAN KÜLTÜR SANATA…

Spordan kültür sanata, edebiyattan müziğe kadar pek çok programa ev sahipliği yapan Radyo Esenler’de bu sezon Doğan Öncel “Radyo’da Spor”, Abdülbaki Kömür “Hoş Sada”, Muhammed Nur Korkmaz “ESEV’den Konuşuyoruz”, Demirhan Kadıoğlu “Kültür Sanat Gündemi”, Musa Ada “Karadeniz Rüzgarı”, Ömer Toraman “İncir Çekirdeği”, Meltem Demirkıran “Hayatın İçinden”, Erdal Şahin “Haftanın Konuğu”, Mert Erdoğan “Sanatın Sesi”, Sema Emek “Metropol” , Özlem Say “Esenler’de Kültür Sanat” ve Ömer Çelik “Bahçevan” adlı programlarla dinleyicilerle buluşuyor.

Radyo Esenler, “radyoesenler.com” üzerinden radyoseverlere ulaşıyor.

CANLI YAYIN ARACI YOLLARDA OLACAK

Geleceğin iletişimcilerini yetiştirmek için alanında uzman isimlerle birbirinden yetenekli gençleri buluşturan Esenler Radyo Akademisi, bu dönem de eğitimlerine devam edecek.

"Okulumda Radyo Var" projesiyle liselerde eğitim gören öğrenciler, radyonun renkli dünyasıyla tanışmaya devam edecek.

Yeni yayın döneminde Radyo Esenler'e ait canlı yayın aracı şehrin farklı noktalarında yaptıkları yayınlarla dinleyicilerle buluşacak.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR