Kanal 7 programı Başkent Kulisi'ne Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır geliyor

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in hazırlayıp sunduğu Başkent Kulisi siyaset dünyasındaki önemli gelişmeleri ekrana taşımaya devam ediyor. Başkent Kulisi programının bu haftaki konuğu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır olacak.

ABONE OL
GİRİŞ 18.10.2024 16:30 GÜNCELLEME 18.10.2024 16:30 MEDYA
Kanal 7 programı Başkent Kulisi'ne Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır geliyor
Kanal 7 programı Başkent Kulisi'ne Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır geliyor

Siyasette yaşanan tüm gelişmelerin nabzını tutan program Başkent Kulisi'nde, siyaset gündeminde yaşananlar ele alınırken Türkiye’nin iç ve dış meseleleri Mehmet Acet'in moderatörlüğünde masaya yatırılıyor.

Başkent Kulisi'nin bu haftaki konuğu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Sanayide son dönemde yaşanan daralmanın sebepleri neler? Ne tür tedbirler alınıyor? Sanayide istihdam ve iş gücü ne durumda? İşsizliğin artması endişesi var mı? Savunma sanayii alanında önümüzdeki yıllarda hangi projeler ön planda olacak? Çin marka elektrikli otomobillerin Türkiye’de yatırımı TOGG’u olumsuz etkiler mi ? Uzay çalışmalarında nasıl bir yol haritası izleniyor? Hangi hedefler söz konusu? " sorularını yanıtlayacak.

Siyasi gelişmelerin, toplumsal olayların ve ülke gündeminin masaya yatırıldığı Başkent Kulisi her Pazar 11:40'da Kanal 7 ekranlarında…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR