Bahar dizisinde hiç hesapta olmayan ayrılık! Kendisine ayrılan sürenin sonuna geldi

Her Salı akşamı Show TV ekranlarında yayınlanan MF Yapım imzalı Bahar dizisinde ortalığı kasıp kavuracak bir ayrılık gerçekleşecek.

ABONE OL
GİRİŞ 25.10.2024 10:44 GÜNCELLEME 25.10.2024 10:44 MEDYA
Bahar dizisinde hiç hesapta olmayan ayrılık! Kendisine ayrılan sürenin sonuna geldi
Bahar dizisinde hiç hesapta olmayan ayrılık! Kendisine ayrılan sürenin sonuna geldi

Ekran yolculuğunda yürümeye başladığı ilk günden bu yana büyük bir beğeniyle seyredilen Bahar dizisinin oyuncu kadrosundan beklenmedik bir isim eksiliyor.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, “Bahar Kalbini Dinlemeye Var Mısın?” dizisi geçen sezon gibi bu sezon da reyting şampiyonluğuna devam ediyor. Yapımcılığını Asena Bülbüloğlu’nun üstlendiği dizinin senaryosuna bu sezon dengeleri değiştirmesi için başhekim Süreyya Biçer karakteri eklenmişti.

Başarılı oyuncu Büşra Pekin’in hayat verdiği karakterle ilgili kulislerden sızan bilgiye göre flaş bir gelişme yaşandı. Başhekim Süreyya’nın diziye önümüzdeki hafta veda edeceği öğrenildi. Geçen haftalarda dekoltesi de tartışma yaratan Süreyya karakterinin erken vedasının nedeni olarak kulislerde karakterin hikâyesinin planlandığı gibi ilerleyememesi bilgisi dolaşıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • ibrahim 4 saat önce Şikayet Et
    her diziye kara kedi koymanıza gerek yok insanlar bıktık artık kara kedileri görmekden
    Cevapla
  • Şenel Demircan 4 saat önce Şikayet Et
    Bencede iyi olur yaşı kaç basi kaç dün neydi bu gün ne oldu o rol ona çok fazla ve gereksiz
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR