Kanal 7 programı Feridun Kunak'la Evlerinize Sağlık, Bilecik’in göletler diyarı Pazaryeri ilçesinde!

Sağlıklı yaşam önerileri ve tedavi yöntemleriyle ekranların sevilen ismi olan Op. Dr. Feridun Kunak'ın sunduğu ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ bu hafta; büyük bölümü orman ve göletlerden oluşan şerbetçiotunun diyarı Bilecik'in Pazaryeri ilçesinden evlere konuk oluyor.

ABONE OL
GİRİŞ 25.10.2024 10:49 GÜNCELLEME 25.10.2024 10:53 MEDYA
Kanal 7 programı Feridun Kunak'la Evlerinize Sağlık, Bilecik’in göletler diyarı Pazaryeri ilçesinde!
Kanal 7 programı Feridun Kunak'la Evlerinize Sağlık, Bilecik’in göletler diyarı Pazaryeri ilçesinde!

Tarladan, bahçeden, dalından ve toprağından toplayarak doğal besinlerin doğrudan kaynağına ulaşan Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık bu haftaki adresi; diz ve eklem ağrılarına iyi gelen şerbetçiotunun diyarı Bilecik'in Pazaryeri ilçesi oluyor.

Kunak ilk olarak, halk dilinde "yeşil altın" adı verilen şerbetçiotunun faydalarından bahsetti ve nasıl tüketilmesi gerektiğini anlattı. Daha sonra Kunak, ilçenin meşhur kasabı Kasap Mesut'un güveçte oğlak kapama yemeğini tattı. Bu lezzete hayran kalan Kunak, herkesi bu yemeği denemeye davet etti.

Programına şifa dolu bilgiler vererek devam eden Kunak, bir katılımcıya incir çekirdeği maskesi hazırlayarak bizzat uyguladı. Daha sonra hanımlarla birlikte gözleme açan Kunak, son olarak da eklem ağrıları olanlar için hem evlerini ziyaret ederek hem de havuzda egzersiz hareketleri gösterdi.

Sağlıklı yaşama dair pratik bilgi ve tedavi yöntemleri sunan Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık” her Cumartesi 13:10’da Kanal 7 ekranlarında…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR