Ülke TV programı En İyisi Gezmek, Manisa’nın akıncılarıyla destan yazan Demirci ilçesinde!

Seyahat ettiği her yerde içleri ısıtan diyaloglara imza atan ekranların neşeli sunucusu Harun Şen’in hazırlayıp sunduğu En İyisi Gezmek, Türkiye’nin dört bir yanını gezerek farklı yaşamları izleyenleriyle buluşturuyor. En İyisi Gezmek bu hafta; Manisa'nın yöresel lezzetleri ve tarihe damgasını vurmuş akıncılarıyla ünlü Demirci ilçesini ekranlara taşıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 25.10.2024 11:00 GÜNCELLEME 25.10.2024 11:00 MEDYA
Ülke TV programı En İyisi Gezmek, Manisa’nın akıncılarıyla destan yazan Demirci ilçesinde!
Ülke TV programı En İyisi Gezmek, Manisa’nın akıncılarıyla destan yazan Demirci ilçesinde!

Tarlada, bağda, bahçede, çarşıda, pazarda kısacası her yerde Anadolu insanının yaşamına eşlik eden Harun Şen, manili sözleri ve keyifli sohbetleriyle izleyenlerini gülümsetiyor. En İyisi Gezmek'in bu haftaki adresi; kurtuluş savaşında önemli rol oynayan Manisa'nın Demirci ilçesi oluyor. 

Şen, programına yöresel lezzetlerle donatılmış manzara eşliğinde bir kahvaltıyla başladı. Daha sonra Türkiye'nin en iyi kekiği olduğunu söyleyen yöre halkıyla sohbet eden Şen, tarlada kornişon salatalığı hasadı yapan çiftçilere de eşlik etti.

Yöresel lezzetlerin peşini bırakmayan Şen, Manisa'nın meşhur erik pestili yapını bizzat izledi. Son halini gören Şen, karşılaştığı lezzet karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Daha sonra taş fırın ekmeği yapan ablanın dükkanına uğrayan Şen, köy ekmeğinin faydalarını dinledi. Son olarak Demirci Akıncıları Köşesi'ni ziyaret eden Şen, tarihe damgasını vurmuş kahramanlar hakkında bilgi aldı.

Kabuğuna sığmayan program “En İyisi Gezmek” her hafta sonu saat 20:00’da Ülke TV ekranlarında…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR