Seyredince hayran kalacaksınız! TRT projesi Yeşil Deniz Milenyum'la heyecana hazır mısınız?

TRT’nin dijital platformu tabii, orijinal dizisi “Yeşil Deniz Milenyum” merakla beklenen yeni sezonunu izleyicilerin beğenisine sundu. Ege’nin sevimli kasabası Yeşilova’daki sıcak aile hikâyelerini ve her taşın altından çıkan “Sadıçlar”ın birbirinden komik maceralarını konu alan dizi yeni sezonuyla tabii’de izlenebilecek.

ABONE OL
GİRİŞ 28.10.2024 12:57 GÜNCELLEME 28.10.2024 12:57 MEDYA
Seyredince hayran kalacaksınız! TRT projesi Yeşil Deniz Milenyum'la heyecana hazır mısınız?
Seyredince hayran kalacaksınız! TRT projesi Yeşil Deniz Milenyum'la heyecana hazır mısınız?

“İzlediğine Değsin” sloganıyla yeni sezonuna güçlü bir başlangıç yapan TRT’nin dijital platformu tabii, orijinal yapımlarını izleyicileriyle buluşturmaya devam ediyor. TRT 1’de yayınlandığı dönemde büyük ilgi gören “Yeşil Deniz” dizisinin devamı niteliğinde olan tabii orijinal dizisi “Yeşil Deniz Milenyum”, merakla beklenen 2. sezonuyla tabii’de izlenebilecek.

Milenyum çağıyla birlikte kasabadaki hayatın nasıl daha da karmaşık ve eğlenceli hâle geldiğini anlatan dizinin yeni sezonunda yönetmen koltuğunda Hakan Eren oturuyor. Oyuncu kadrosunda ise Burak Serdar Şanal, Mert Turak, Burak Alkaş, Ali Barkın, Yasemin Yazıcı, Eren Can Vurucu, İlker Aksum, Güneş Sayın, Şive Şenözen, Elvan Dişli, Emin Gürsoy ve Berke Acar gibi diziyle özdeşleşen yetenekli oyuncular yer alıyor.

Yeşil Deniz Milenyum Dizisinin Konusu Nedir?

İlk sezonda, Yeşilova’nın huzurlu atmosferi içinde teknoloji çağının etkileri yavaş yavaş hissedilmeye başlanmış, “Sadıçlar”ın hayatları büyük değişikliklere uğramıştı. İkinci sezonda ise bu dört kafadar yeni serüvenlere yelken açıyor. Cep telefonları, baz istasyonları ve internet kafelerin hızla çoğaldığı bu milenyum çağı, Yeşilova’nın sakinlerini ve “Sadıçlar”ı kahkahalarla izlenen maceralara sürüklemeye devam ediyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR