Sırça Saray'da Vahap şirketi satın alıyor! Zeynep teklifi kabul etmiyor

Sırça Saray dizisinde, Uşna’nın babaannesi gelir ve Uşna’yı götürmek ister. Zeynep abisinin bu hamlesi sonrası geri adım atmaz. Vahap abilerin şirketini satın alır. Süfyan Uşna’ya Şehruz’u seviyor musun diye sorar ancak Uşna’dan beklediği cevabı alamaz. Uşna’nın aklını karıştıran şey ne?

ABONE OL
GİRİŞ 28.01.2026 12:51 GÜNCELLEME 28.01.2026 12:51 MEDYA
Sırça Saray'da Vahap şirketi satın alıyor! Zeynep teklifi kabul etmiyor
Sırça Saray'da Vahap şirketi satın alıyor! Zeynep teklifi kabul etmiyor

Sırça Saray dizisinde abisi Zeynep’i eve çağırıp biriyle tanıştırmak ister. Tanıştığı kadın Zeynep’e Uşna’nın babaannesi olduğunu ve Uşna’yı götürmeye geldiğini söyler. Abisi de bunu Zeynep’e karşı bir koz olarak kullanır ve Uşna ile Şehruz’un nikahına engel olursa babaanneyi göndereceğini söyler ancak Zeynep bu teklifi kabul etmez.

SIRÇA SARAY 18.BÖLÜM TANITIMI!

Vahap, abilerin şirketini satın almıştır. Onlardan şirketi derhal boşaltmalarını ister. Süfyan Uşna’ya Şehruz’u sevip sevmediğini sorar. Uşna bunun bir önemi olmadığını, Süfyan’ın ailesinin onu istemediğini söyler. Uşna’nın aklını Şehruz mu karıştırıyor?

Yaşam mücadelesiyle ikinci bir hayata başlayan Zeynep ve kızı Uşna’nın öyküsü Sırça Saray ile hafta içi her gün 13.10’da Kanal 7 ekranlarında. 

Kübra Yılmaz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR