Boşanma süreci ve aile ilişkilerinde yaşanan değişimler Ülke'de Hayat'ta!

Serda Doğru’nun sunumuyla ekrana gelen “Ülke’de Hayat”, günün öne çıkan gelişmelerini yaşamın farklı alanlarından başlıklarla birlikte ele alan interaktif bir gündüz kuşağı olarak izleyiciyle buluşuyor. Programda bugün, evlilikte yaşanan sorunlar, boşanma sürecinde eşler arasındaki iletişim ve ayrılık sonrası bireylerin ve ailelerin karşılaştığı değişimler gündeme taşınacak.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 23.10.2026 16:13 GÜNCELLEME 23.10.2026 16:13 MEDYA
Boşanma süreci ve aile ilişkilerinde yaşanan değişimler Ülke'de Hayat'ta!
Boşanma süreci ve aile ilişkilerinde yaşanan değişimler Ülke'de Hayat'ta!

Hayatın içinden, hayatın kendisine dokunan Ülke’de Hayat, günün içinden konularla evlere konuk olmaya devam ediyor. Ülke’de Hayat’ta bugün, evlilikte biriken kırgınlıkların ilişkilere etkisi, boşanma sürecinde hak ve sorumlulukların önemi ve ayrılık sonrasında bireylerin kendilerini yeniden tanıma süreci farklı yönleriyle ele alınacak.

Uzman Psikolojik Danışman Fatma Betül Karalı, Avukat Meltem Nur Çevik, Uzman Psikolog ve Aile Danışmanı Şirin Atabay ile İstanbul Ticaret Üniversitesi Öğretim Üyesi Sosyolog Doç. Dr. Nigar Tuğsuz “Evlilikte biriken kırgınlıklar ilişkiyi nasıl çıkmaza sürüklüyor? Aile içinde hak ve sorumlulukların bilinmesi anlaşmazlıkların önlenmesine nasıl katkı sağlıyor? Boşanma sürecinde kişi kendi ihtiyaçlarını ve sınırlarını nasıl fark eder? Boşanmaya yönelik toplumsal bakış açısı yıllar içinde nasıl değişti?” sorularını canlı yayında cevaplayacak.

“Ülke’de Hayat”, hafta içi her gün 10.00’da Serda Doğru’nun sunumuyla Ülke TV ekranlarında.

Kübra Yılmaz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL