Gelin'de Deniz, Gülfem'in peşinde! Hançer kaderine razı geliyor

Gelin’de bugün; Gülfem, Terzi’nin kendisinden istediği parayı alabilmek için Cihan’ı kandırır. Bilmediği şeyse Deniz’in, tüm yalanlarını ortaya çıkartmak için onun peşinde olduğudur.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 06.11.2026 12:44 GÜNCELLEME 06.11.2026 12:44 MEDYA
Gelin'de Deniz, Gülfem'in peşinde! Hançer kaderine razı geliyor
Gelin'de Deniz, Gülfem'in peşinde! Hançer kaderine razı geliyor

Gelin dizisinde Gülfem, Terzi’nin şantajına boyun eğmek zorunda kalır. Kendisinden istenen parayı, İrem’i öne atarak Cihan’dan alır.

Deniz ise dönen dolapların farkındadır ve Gülfem’in oyununu ortaya çıkarana kadar peşini bırakmaya niyeti yoktur. Evdeki oyunların yanında Hançer kaderine razı gelip oğluna yakın olabilmek için kendisine yaşatılan kadere razı gelir. Bu kader ona kocasının yeni eşinin gelinliğini diktirse bile… Peki Cihan bu duruma ne zaman dur diyecek?

Sürprizlerle dolu hikâyesi ile Gelin, yeni sezonuyla her gün saat 19.00’da Kanal 7’de!

GELİN 508.BÖLÜM TANITIMI!

Kübra Yılmaz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL