Mehmet Ali Birand'ın son vedası

Usta Gazeteci Mehmet Ali Birand ameliyat öncesi son haber sunumunun sonunda bir veda konuşması yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 17.01.2013 21:01 GÜNCELLEME 18.01.2013 07:46 MEDYA
Mehmet Ali Birand'ın son vedası
Mehmet Ali Birand'ın son vedası

Bugün akşam saatlerinde hayatını kaybeden Mehmet Ali Birand yakalandığı hastalık nedeniyle daha önce de ameliyat geçirmişti.

Kritik ameliyat öncesinde dahi haberleri sunan Birand, izleyicilere böyle veda etmişti...


YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • nurettin gül 11 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH her insanın vede özelikle müslümanın yar ve yardımcısı olsun. mevte dostane bakmak vede eceli telaşsız kaşılamak ne büyük nimettir..rabbim kendisi için ne hayırlı ise onu nasip etsin..bir gün vefat haberimiz doyulurda arkamızda dua eden bir kalmışsa işte o zaman rahmetin yağacağı kesindir..onun için dostlar bediüzzaman ifadesi gibi mevte dost eceli telaşsız beklemek için biz muhtaçlar fırsatı ganimet bilip kulluk vazifemizi en iyi şekilde ifa etmek dileği ile rabbim yardımcımız olsun..sayın birandın 70- 80 sende belkide yapmadığını dünden beri bütün millet ve dünya nezdinde ölümü hayatı ile haykırması ibreti alem olup belkide bir çoklarmızı bir an bile düşündürmesi kendisi iç,in inşALLAH hayırlı olmuştur..hele son ayrılışı dinleyince gözlerim doldu doğrusu...ALLAH yardımcısı olsun..
    Cevapla
  • Barışık hayat 11 yıl önce Şikayet Et
    "ALLAHım! ruhunu alan da sensin. gizli ve açık hâllerini en iyi bilen sensin.". ALLAH resûlü sallALLAHu aleyhi ve sellem, bir ölüyü gömdükten sonra şöyle dua etti: "ALLAHım! sen onun rabbisin, onu sen yarattın. onu islâma sen hidâyet ettin. ruhunu alan da sensin. gizli ve açık hâllerini en iyi bilen sensin. onu affetmen için aracılık etmeye geldik, ne olur onu bağışla!" ebû hureyre radıyALLAHu anh. ebû dâvud.
    Cevapla
  • nevzat ipek 11 yıl önce Şikayet Et
    gülen ve insan. gülen bir insan olması hasebiyle sevimli tatlı bi adamdı o. gülen tarafına kefil de olurum. ama lakin velakin: o gözü yaşlı kardeşlerimiz aklıma gelince üzülüyorum. keşke diyorum. bizi üzenlerin safında olmasa idi.
    Cevapla
  • PUTURGELI 11 yıl önce Şikayet Et
    birilerinin olmus olmasi yaptiklarini mubah kilmaz.... yaptiklariyla hasreylenecektir...
    Cevapla
  • İsmail Akyol 11 yıl önce Şikayet Et
    inna lillahi ve inna ileyhi raciun. ALLAH tan geldik dönüş ancak onadır bir ömür geldi geçti şimdi gerçek aleme adım atıldı.ALLAH (c.c) yaptıklarıyla haşreylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR