MediaMarkt, Teknosa, Casper, Sunny yüzlerce personel alımı yapacak!

Gelişen teknoloji ile birlikte öncü sektörler personel istihdamını artırıyor. MediaMarkt, Teknosa, Casper, Sunny, Sabancı DX, Vivo gibi şirketler farklı kadrolarda personel alımı yapacağını duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 19.10.2021 08:51 GÜNCELLEME 19.10.2021 09:00 MEMUR
MediaMarkt, Teknosa, Casper, Sunny yüzlerce personel alımı yapacak!
MediaMarkt, Teknosa, Casper, Sunny yüzlerce personel alımı yapacak!

Mal veya hizmetlerin üretiminde veya buna yönelik amaçların satışında ve gerçekleştirilmesinde etkili olan öncü sektörler, güncel personel alım ilanlarını duyurdu. Siber güvenlik uzmanlarına, veri mühendislerine, mavi yakalı üreticilere, dijital pazarlama analistlerine ve e-ticaret elemanlarına büyük ihtiyaç var. Bu yönde alım yapan başlıca firmalar tarafından farklı kadrolar için alım yapılacak. 

MEDIAMARKT

MediaMarkt, aralarında mağaza yönetici ve çalışanları, satın alma, operasyonel mükemmellik, IT, finans, e-ticaret ve pazarlama elemanlarının da olduğu toplam 204 kişiyi işe alacak. 

Başvurular, ‘mediamarkt.com.tr/tr/shop/kariyer_ firsatlari.html’ adresinden yapılıyor. 

TEKNOSA

Teknosa bünyesine merkez ve mağaza operasyonlarında istihdam etmek üzere 500 kişi alımı yapılacak. Alımlar bilgi teknolojileri, e-ticaret ve pazarlama, satın alma ve satış ekibi alanlarında olacak. 

Başvurular, LinkedIn, 'kariyer.net' ve Sabancı kariyer platformları üzerinden alınıyor.

SABANCI DX

Veri analitiği, robotik işgücü ve siber güvenlik gibi alanlarda hizmet veren dijital dönüşüm şirketi; kadrosuna mobil yazılımcı, UI/UX uzmanları (arayüz ve kullanıcı davranışları analisti), bulut teknolojisi çözüm mimarı, siber güvenlik danışmanı, veri mühendisi ve dijital pazarlama analistinden oluşan toplam 100 kişi alacak. 

Başvurular LinkedIn üzerinden yapılacak.

SUNNY

TV, telefon, tablet, küçük ev aletleri, elektrikli süpürge ve ses sistemleri üretimi yapan yerli teknoloji üreticisi Sunny, büyük kısmı üretim kademesinde olmak üzere 200 kişi daha alacak. 

Başvurular, ‘sunny.com. tr’ ve ‘kariyer.net’ten yapılıyor.

RELATED DIGITAL

Dijital pazarlama ve servis sağlayıcı şirketi, uzun dönem stajyer pozisyonlarıyla birlikte 80 kişiyi işe alacak. İşe alım daha çok yazılım mühendisliği ve dijital pazarlama danışmanlığı kapsamında yapılacak. 

Başvurular ‘careers@relateddigital.com’ ve ‘kariyet.net’ten yapılıyor.

VIVO

Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi’nde cep telefonu üreten Çinli dev, üç yıl içerisinde 2 binden fazla kişiye istihdam sağlamayı hedefliyor. Alımlar, elektronik, yapısal donanım dizaynı, üretim, mühendislik, kalite kontrol, insan kaynakları ve lojistik alanlarında olacak. 

Şirket, başvuru dönemlerini ve alımları kariyer sitelerinde duyuruyor.

CASPER

Yerli bilgisayar ve telefon üreticisi, aralarında telefon teknisyeni, yazılım mühendisi, araştırma ve geliştirme (Ar-Ge) mühendisi ile süreç analistlerinin olduğu toplam 100 kişiyi daha alacak. 

Başvurular ‘kariyer. net’ üzerinden yapılacak.

MAYEN

Çağrı merkezleri ve teknoloji temelli banka ödeme hizmetleri sağlayan şirket, 500 kişiyi işe alacak. Şirket ayrıca üniversite öğrencilerine staj imkanı da sağlıyor. 

Başvurular, kariyer sitelerinden yapılabiliyor.

ASSISTT

Çağrı merkezi şirketi, yılsonuna kadar 1000 kişiyi daha bünyesine katmayı ve gelecek yıl da buna benzer alımlar yapmayı hedefliyor. Alımlar daha çok müşteri temsilcisi pozisyonunda olacak. Genel müdürlük tarafında ise bilgi teknolojileri departmanına alımlar yapılacak. 

Başvurular ‘assisttkariyerim.com’, ‘kariyer.net’ ve LinkedIn üzerinden olacak.

 

KAYNAK : Posta
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR