Hacettepe Üniversitesi en az lise mezunu personel alımı başladı! Başvuru şartları neler?

Hacettepe Üniversitesi en az lise mezunu sözleşmeli personel alım ilanı yayınladı. Başvuru şartlarından tarihine kadar tüm detayları açıklayan kurum boş kadrolara KPSS puanı esas alarak istidam sağlayacak. İşte Hemşire, Sağlık Teknikeri, Büro Personeli ve Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı başvuru şartları...

ABONE OL
GİRİŞ 12.11.2021 13:23 GÜNCELLEME 12.11.2021 13:23 MEMUR
Hacettepe Üniversitesi en az lise mezunu personel alımı başladı! Başvuru şartları neler?
Hacettepe Üniversitesi en az lise mezunu personel alımı başladı! Başvuru şartları neler?

Hacettepe Üniversitesi en az lise mezunu sözleşmeli personel alımı yapacağını açıklandı. Üniversitenin hastane ve birimlerinden görevlendirmek üzere alımı gerçekleştirilecek personeller KPSS puanı esas alınarak yerleştirilecek. İlan ile Hemşire, Sağlık Teknikeri, Büro Personeli ve Koruma ve Güvenlik Görevlisi kadrolarına ilişkin başvuru şartları ve detayları açıklandı. 

Altın fiyatlarında rekor yükseliş sürüyor! 12 Kasım güncel Çeyrek Altın, Gram Altın, Bilezik...Altın fiyatlarında rekor yükseliş sürüyor! 12 Kasım güncel Çeyrek Altın, Gram Altın, Bilezik...

Merkez Bankası Faizleri İndiricek Mi? Dolar ve Altın Yatırımcısı İçin Kritik Toplantı TarihiMerkez Bankası Faizleri İndiricek Mi? Dolar ve Altın Yatırımcısı İçin Kritik Toplantı Tarihi

Mazota (Dizel), Benzin ve LPG'ye zam gelecek mi? 12 Kasım Güncel akaryakıt pompa fiyatlarıMazota (Dizel), Benzin ve LPG'ye zam gelecek mi? 12 Kasım Güncel akaryakıt pompa fiyatları

Başvurular Ne Zaman Sona Erecek?

Hacettepe Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuruları 12 Kasım 2021tarhinde başladı. Adaylar 26 Kasım 2021 tarihine kadar gerekli belgeler ile birlikte üniversitenin Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekiyor. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

Gerekli Belgeler Neler?

  1. Başvuru Formu, Diploma veya mezuniyet belgesinin onaylı fotokopisi (e-Devlet çıktısı kabul edilecektir.) 

  2. Nüfus cüzdanı fotokopisi, 

  3. Sağlık durumuna ilişkin yazılı beyan, 

  4. KPSS (B) grubu puanını gösteren belge fotokopisi, (

  5. Yukarıda yazılı olan özel şartlar ve aranan nitelikler bölümünde istenen belgeler, 

  6. 1 adet fotoğraf.

Başvuru Şartları Neler?

  • Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak.

  • Taksirli suçlar hariç olmak üzere; affa veya zaman aşımına uğramış yahut para cezasına çevrilmiş veya ertelenmiş, hükümlülüklerine ilişkin kayıtları adli sicilden çıkarılmış olsa bile, bir cürümden hükümlü bulunmamak veya soruşturma altında olmamak.

  • Erkek adaylar için askerlik ile ilgisi bulunmamak.

  • 01.01.1986 ve sonrası doğumlu olmak.

  • 657 sayılı Kanunun 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak.

  • Tüm pozisyonlar için haftalık çalışma süresi 40 saati aşmayacak şekilde ilgili birimin yönetimi tarafından belirlenecek saatlerde görev yapma (gece dâhil) şartını kabul etmek.

  • Başvuru yapacak adayların son 1 yıldır (istifa tarihinden itibaren) herhangi bir kurumda sözleşmeli personel (657/4-B) olarak çalışmamış olmak.

  • Tıbbi Laboratuvar Teknikleri ön lisans programından mezun olup istihdamı yapılacak tüm adaylar Hastanelerimizin laboratuvarlar dışında da farklı ünite ile birimlerinde sağlık teknikeri görev unvanıyla oryantasyon ve hizmet içi eğitimlerine uygun olarak görevlendirilecektir. Bu pozisyon için çalışma şartlarını kabul etmiş olmak.

  • Arşiv araştırması olumlu sonuçlanmış olmak.

  • Koruma ve güvenlik görevlisi için erkek adaylarda 170 cm'den kısa olmamak ve boy uzunluğunun cm cinsinden son 2 rakamı ile kilosu arasında farkın 15 den fazla, 13 den az olmamak.

  • Koruma ve güvenlik görevlisi için kadın adaylarda 165 cm'den kısa olmamak ve boy uzunluğunun cm cinsinden son 2 rakamı ile kilosu arasında farkın 10 dan fazla, 13 den az olmamak.

  • Koruma ve güvenlik görevlisi ilanı için son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak.

  • Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumu bulunmamak.

RESMİ İLAN METNİ

YORUMLAR 1
  • Yasin 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın devlet büyüklerim lütfen duyun sesimizi kamu memur alımı için 35 yaş sınırına 1 veya 2 yaş daha eklensin yasalaşsın lisans mezunuyuz istihdam olamıyoruz
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR