TSK Orduevi en az lise mezunu personel alımı! İŞKUR üzerinden başvuru...

Türk Silahlı Kuvvetlerine bağlı olan Orduevi’ne lise, önlisans ve lisans mezunu personel alımı yapılacak. Başvurular Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılacak olup, detaylar ve şartlar haberimizde.

ABONE OL
GİRİŞ 04.02.2022 08:27 GÜNCELLEME 04.02.2022 08:38 MEMUR
TSK Orduevi en az lise mezunu personel alımı! İŞKUR üzerinden başvuru...
TSK Orduevi en az lise mezunu personel alımı! İŞKUR üzerinden başvuru...

Türkiye İş Kurumu tarafından yayınlanan ilana göre; Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde yer alan Orduevi’ne garson ve muhasebeci pozisyonlarında personel alımı yapılacak. Başvuru süreci 4 Şubat 2022 tarihine kadar devam edecektir. Peki ilana nasıl başvuru yapılır?

TSK En Az Lise Mezunu Garson Alımı

Çanakkale Gelibolu Orduevinde görev yapmak üzere 2 kişilik kadro ile Garson ( Sevis Elemanı ) alımı yapılacak. Kadın Erkek adayların başvuru yapabileceği ilan için KPSS Şartı Aranmıyor.

KPSS siz Personel Alımı için adaylardan, İş deneyim süresi kadar sosyal güvenlik kurumundan kayıtlı prim gününe sahip olduğunu belgelemek- Bu işi yaptığını gösterir en az 2 yıllık iş deneyim belgesini ibraz etmesi gereklidir. Alımlar Noter Kurası ile belirlenecek. Belge kontrolü Noter kurası öncesi kontrol edilecektir.

Söz konusu kadroya başvuru için adaylar mutlaka Online başvuruda bulunması gereklidir. Başvurular İş İlan No (00006543337) ile yapılacaktır.

TSK Lisans Mezunu Muhasebeci Alımı

Hamzaköy Eğitim Merkez Komutanlığı Lisans mezunu adaylar içerisinden Muhasebeci alımı yapacak. Alımlar Kadın Erkek adaylar içerisinden Muhasebeci pozisyonunda yapılacak. Başvuru için adayların iktisat, İşletme, İİBF, Siyasal Bilgiler, Sosyal Bilimler Fakültelerinden Maliye, Muhasebe, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Muhasebe ve Denetim, Muhasebe Finansman, Muhasebe ve Maliye, İktisat, İşletme, Muhasebe ve Finans Yönetimi bölümü mezunu adaylar içerisinden yapılacak.

Aynı zamanda adayların geçerlilik süresi dolmamış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. Başvurular, İş İlan No (00006543374) ile yapılacaktır.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ!