İŞKUR üzerinden lise mezunu 1.500 Ön Muhasebe elemanı alınacak! 2022 İŞKUR iş ilanları

İŞKUR üzerinden en az lise mezunu 1.500 Ön Muhasebe personeli alımı yapılacağı açıklandı. Türkiye'nin faklı illerinde ve ilçelerinden görevlendirilecek adaylar için başvuru detaylarına ilişkin merak edilen tüm detaylar yayınlanan ilanlar ile açıklandı. İşte İŞKUR Ön Muhasebeci alım ilanları...

ABONE OL
GİRİŞ 27.05.2022 09:23 GÜNCELLEME 27.05.2022 09:24 MEMUR
İŞKUR üzerinden lise mezunu 1.500 Ön Muhasebe elemanı alınacak! 2022 İŞKUR iş ilanları
İŞKUR üzerinden lise mezunu 1.500 Ön Muhasebe elemanı alınacak! 2022 İŞKUR iş ilanları

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) yeni personel alım ilanları yayınlamaya devam ediyor. Türkiye'nin farklı illerinde görevlendirilmek üzere özel sektör ve kamuda görevlendirilmek üzere toplamda 1.500 Ön Muhasebe istihdamı gerçekleştirilecek. En az lise mezunu adaylar arasından seçim yapacak kurum ve kuruluşlar başvuru şartlarından başvuru şekline kadar merak dilen tüm detayları açıkladı. İşte İŞKUR 2022 Ön Muhasebe alım ilanları ve başvuru ekranı...

İŞKUR Ön Muhasebe Görevlisi Alımı Başvurusu Nasıl Yapılır?

İŞKUR üzerinden Ön Muhasebe Görevlisi alım ilanlarına başvuruda bulunabilmek için https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx internet adresine giriş yapın "Meslek" yazan kutucuğa "Ön Muhasebe" yazın ve ara seçeneğine tıklayın. Karşınıza çıkan ilanlara giriş yapın. Başvuru şartlarını taşımanız halinde "Başvur" butonuna tıklayın ve başvurunuzu gerçekleştirin.

İŞKUR personel alımı

İlk defa İŞKUR üzerinden başvuruda bulunanların ise İŞKUR kaydı oluşturmaları gerekiyor. İŞKUR kayıt bölümüne girerek özlük bilgilerinizi doldurun ve akabinde kaydederek giriş yapın.

İŞKUR ÖN MUHASEBE GÖREVLİSİ İŞ İLANLARI
İŞKUR GİRİŞ
İŞKUR ÜYELİK İŞLEMİ

Başvuru Şartları Neler?

  • T.C vatandaşı olmak,

  • Kamu haklarından mahrum olmamak,

  • 18 Yaşını doldurmuş olmak,

  • İŞKUR’a kayıtlı olmak,

  • Özel şartlar içerisinde belirtilen eğitim düzeyinde olmak ve bunu belgeleyebilmek,

Ön Muhasebe Elemanı Kimdir?

Ön muhasebe elemanı, şirketlerin mali kayıtlarını tutan; kasa, çek, banka ya da irsaliye takibi gibi günlük rutin işleri yerine getiren, firmaya ait finansal işlemleri muhasebeleştiren, tahsilat işlemleri ile ilgilenen ve evrakın dosyalanması, arşivlenmesi gibi görevleri yerine getiren kişilere verilen mesleki unvandır. Muhasebe işlerine yardımcı olan ön muhasebe elemanı unvanına sahip kişiler, şirketlerin mali işlerinin zeminlerini kolaylaştırmaları sebebi ile şirketler açısından büyük önem taşırlar.

İŞKUR'a Nasıl Kayıt Yaptırılır (2022)?

İş aramanın ilk adımı kayıttır. Kurum hizmetlerinden yararlanmak isteyen iş arayanların Kurum portalına üye olarak veya şahsen Kurum ünitelerine başvurarak kayıt olmaları zorunludur. Başarılı bir eşleştirme için hem açık iş hem de iş arayan kişi hakkında tam ve doğru bilgilerin bulunması zorunludur. Gerek internet üzerinden gerekse Kurum personeli aracılığı ile kayıt yaptıracak olanların kendileri ile ilgili bilgileri tam ve doğru olarak yansıtmaları uygun işe yerleştirilmelerinde oldukça önemlidir. Bu nedenle, lütfen kişisel, iletişim, eğitim, meslek ve diğer bilgilerinizi tam ve doğru olarak sisteme giriniz.

Ahmet Özcan . Haber7.com - SEO
Haber 7 - Ahmet Özcan .
YORUMLAR 2
  • Fatih... 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaş 49 EYT li ve işsizim.İskurda kaydım var.Yaştan dolayı bizlere dönüş olmadığını söylüyorlar.Biz ne yapıcaz bu durumda???
    Cevapla
  • Kocaeli 1 yıl önce Şikayet Et
    Engelli alımi varmı.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR