Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü büro memuru alımı! Başvuru şartları ve ilanın detayları...

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan ilana göre en az 60 KPSS puanı ile önlisans mezunu büro memuru alımı yapılacak.

ABONE OL
GİRİŞ 31.05.2022 17:01 GÜNCELLEME 31.05.2022 17:02 MEMUR
Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü büro memuru alımı! Başvuru şartları ve ilanın detayları...
Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü büro memuru alımı! Başvuru şartları ve ilanın detayları...

Türkiye İş Kurumu tarafı resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü bünyesine büro memuru alımı yapılacağı belirtildi. Başvuru yapacak adayların herhangi bir önlisans programından mezun olmuş olmaları gerekmektedir.

İlan görseli

Kıyı Emniyeti Büro Memuru Alımı

Başvuru yapan adaylardan sınav (yazılı veya sözlü yöntemlerinden biri veya ikisi kullanılarak yapılacaktır) sonucunda işe yerleştirilmeye hak kazanacak adaylar iş yerinde ilgili mevzuatınca uygulanan ücret, tazminat, prim, fazla mesai, görev yeri ve benzeri çalışma şartları hakkındaki uygulamaları kabul etmiş sayılacaktır. Aksi halde adayların 3 aylık deneme süresi içerisinde hizmet akdini sonlandırma hakkı bulunmaktadır. 

Başvuran adaylardan işe girmeye hak kazanan adaylar, hakkında yaptırılacak olan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasının olumlu gelmesi halinde işbaşı yaptırılacaktır.

Eski hükümlü veya terörle mücadelede yaralanan kontenjanı dahilinde KOCAELİ ilindeki işyerimizde açık bulunması nedeniyle bu kapsamda işe başlayacak aday bu ilde bulunan işyerimizde işe başlayacak ve çalışma hayatı bu ilde devam edecektir. Başvuru yapan aday bu hususlara muvafakat vermiş sayılır.

Alım süreci ile ilgili tüm duyurular; Kuruluş web sayfası duyurular bölümünden yapılacak olup, ayrıca adreslere başka tebligat yapılmayacaktır.

Adaylar başvurularında sundukları belgelerin doğruluğundan sorumludurlar. Gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin başvuruları/sınavları geçersiz sayılır ve atamaları yapılmaz. Bunların atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilir. Hiçbir hak talep edilemez ve haklarında Türk Ceza Kanunun ilgili hükümleri uygulanmak üzere kuruluşun hakları saklıdır.

Kontenjan Bilgisi Nedir?

Unvan: Büro Memuru

Mezuniyet: Herhangi bir önlisans programından mezun olmuş olmak,

KPSS Puan Türü: KPSSP93

Başvuru Şartları Neler?

  • Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) bendinde belirtilen eski hükümlü belgesine veya aynı maddenin birinci fıkrasının (ğ) bendinde belirtilen terör olaylarının sebep ve tesiri sonucu malul sayılmayacak şekilde yaralananlardan sağlık raporu ve terörle mücadelede yaralandığını gösteren komutanlık yazısı ile durumunu belgelendirmek.

  • Analitik düşünebilen, çözüm odaklı olmak ve sorumluluk alabilmek.

  • MS Office programlarını bilmek.

  • Herhangi bir sosyal güvenlik Kurumundan emekliye ayrılmış olmamak.

  • İŞKUR’da ilan edilen iş gücü talebinin son başvuru tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamış olmak.

  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış, muaf veya erteletmiş olmak. (Sözlü sınava girmeye hak kazanan erkek adaylardan askerlik durum belgesi istenecektir.)

İLANIN DETAYLARI  İÇİN TIKLAYINIZ!

Ahmet Işık Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Ahmet Işık

Editör Hakkında

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümünden (İngilizce-Almanca) 2015 yılında mezun oldu. 6 yıllık gazeteci. TRT’de staj yaptı. Haber7.com’da mesleğe ilk adımı atarak internet haberciliğine başladı. Halen Haber7.com’da SEO editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR