TSK tayinleri ne zaman açıklanacak?

TSK bünyesinde bulunan Sahil Güvenlik Komutanlığı, Kara Kuvvetleri Komutanlığı; uzman çavuş, subay, astsubay, rütbelerindeki personeller, atamaların açıklanacağı tarihe odaklandı. Türk Silahlı Kuvvetleri atama kararnamesi ile tayin sonuçları listesi Resmi Gazete'de ilan ediliyor. Peki, TSK tayin sonuçları 2022 ne zaman açıklanacak?

ABONE OL
GİRİŞ 08.06.2022 17:23 GÜNCELLEME 08.06.2022 17:24 MEMUR
TSK tayinleri ne zaman açıklanacak?
TSK tayinleri ne zaman açıklanacak?

JGK genel atamaları ile EGM polis tayinlerinin açıklanması ile gözler TSK tayinlerine çevrildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarıyla Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı atama kararları ve yer değiştirmeleri ilan edilecek. İşte TSK tayin tarihleri ile ilgili önemli bilgiler…

TSK TAYİNLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

TSK tayinleri her yıl bahar aylarının sonunda belirlenip Haziran ayında açıklanıyor. Bu yıl takvim konusunda henüz resmi bir açıklama gelmedi. TSK tayinleri hakkında ilerleyen günlerde açıklama gelmesi bekleniyor.

TAYİNLER GENELDE NE ZAMAN AÇIKLANIR?

Geçtiğimiz yıl TSK atama kararnamesi ile "general atamaları 2021 listesi" 25 Ağustos 2021 tarihinde ilan edilmişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarıyla Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlığından 141 general ve amiralin görev yerleri değiştirilmişti. Kararla Kara Kuvvetleri Komutanlığından 85 general, Deniz Kuvvetleri Komutanlığından 26 amiral, Hava Kuvvetleri Komutanlığından 30 generalin ataması yapılmıştı.

Ahmet Işık Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Ahmet Işık

Editör Hakkında

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümünden (İngilizce-Almanca) 2015 yılında mezun oldu. 6 yıllık gazeteci. TRT’de staj yaptı. Haber7.com’da mesleğe ilk adımı atarak internet haberciliğine başladı. Halen Haber7.com’da SEO editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR