İzmir Bakırçay Üniversitesi en az lise mezunu personel arıyor! Başvurular ne zaman sona eriyor?

İzmir Bakırçay Üniversitesi en az lise mezunu adaylar arasından belirtilen kadrolara personel alımı yapacağını ilan etti. Alım yapılacak kadrolara ilişkin detayları açıklayan kurum, yine adaylardan en az 60 KPSS puan şartı arıyor. İşte başvuru şekli...

ABONE OL
GİRİŞ 10.07.2022 09:28 GÜNCELLEME 10.07.2022 09:29 MEMUR
İzmir Bakırçay Üniversitesi en az lise mezunu personel arıyor! Başvurular ne zaman sona eriyor?
İzmir Bakırçay Üniversitesi en az lise mezunu personel arıyor! Başvurular ne zaman sona eriyor?

İzmir Bakırçay Üniversitesi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’üncü maddesinin (B) fıkrası uyarınca Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Büro Personeli, Şoför, Temizlik Görevlisi ve Bakım Onarım Personeli kadrolarına personel alımı yapacağını açıkladı.  En az lise mezunu adaylar arasından alım yapacağını belirten kurum, yine en az 60 KPSS puan almış adaylar görevlendirme yapacak. Başvuru şartları ve tarihine ilişkin detaylar ise yayınlanan ilan ile duyuruldu. 

SON BAŞVURU NE ZAMAN?

İzmir Bakırçay Üniversitesi personel alımı başvuruları 4 Temmuz 2022 tarihinde başlayıp 19 Temmuz 2022 tarihine kadar devam edecek. 

Adaylar başvuru formu ve gerekli belgeler ile birlikte İzmir Bakırçay Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Gazi Mustafa Kemal Mahallesi, Kaynaklar Caddesi Seyrek, Menemen, İZMİR adresine şahsen veya posta ile başvurularını kolayca tamamlayabilecek.

Kadrolar ve DetaylarıKadrolar ve DetaylarıKadrolar ve Detayları

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

1- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşıyor olmak.

2- Adayların bu ilanda yer alan sözleşmeli pozisyonlara başvurabilmeleri için, 6 Eylül 2020, 25 Ekim 2020 ve 22 Kasım 2020 tarihlerinde yapılmış olan Kamu Personel Seçme Sınavlarından (2020-KPSS Lisans, 2020-KPSS Ön Lisans ve 2020-KPSS Ortaöğretim) birine girmiş ve bu sınavların birinden en az 60 puan almış olmaları gerekir.

3- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

4- Son başvuru tarihi itibarıyla 35 (otuz beş) yaşını bitirmemiş olmak.

5- Görevini yapmasına engel hastalığı bulunmamak.

6- Görevini yapmalarına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engel ile engelli olmamak.

7- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi gereğince sözleşmeli olarak istihdam edilenler hizmet sözleşmesine aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler. Bu durumda olanların yerleştirmeye hak kazansalar bile atamaları yapılmaz.

8- Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların ek 6. maddesi gereğince “İşe alınması açısından gerekli olan niteliklerden herhangi birini taşımadığının sonradan anlaşılması, işe alınma açısından gerekli olan niteliklerden herhangi birini sonradan kaybetmesi…” hallerinde hizmet sözleşmesi kurumca tek taraflı olarak feshedilir.

9- Yapılacak olan, Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması sonucu olumlu olmak.

10- Adayla hizmet sözleşmesi yapılacak olup sözleşmede belirtilen şartları yerine getirmeyen adayın sözleşmesi 1 (bir) ay içerisinde feshedilecektir.

11- Mezun olduğunuz ortaöğretim/ön lisans/lisans programı başvurmuş olduğunuz kadro/pozisyon için aranan nitelikler ile uyumlu değilse yapmış olduğunuz başvuru, ilgili komisyon tarafından değerlendirmeye alınmayacaktır.

12- Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonuna başvuracak adayların kamu veya özel sağlık kuruluşunda boy ve kilo ölçümü yaptırarak belgelendirmesi gerekmektedir.

13- Üniversitemiz gerekli durumlarda ilanın her aşamasında iptal ve/veya değişiklik yapma hakkına sahiptir.

14- Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılanlar başvuruda bulunamazlar.

İzmir Bakırçay Üniversitesi Kampüsü

GERELİ BELGELER NELER?

1- Başvuru Formu Üniversitemiz internet sayfasından temin edilecektir. (Fotoğraflı ve imzalı),

2- Nüfus cüzdanı / T.C. kimlik kartı fotokopisi (e-Devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilir)

3- Diplomanın önlü arkalı fotokopisi veya Mezuniyet Belgesi (e-Devlet çıktısı kabul edilecek olup, sorgulama kodu net ve okunur olmalıdır.)

4- 2020 KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi, (Sorgulama kodu net ve okunur olmalıdır.)

5- İkametgâh Belgesi (e-Devletten alınacaktır.)

6- Askerlik Durum Belgesi (Erkek adaylar için), (e-Devletten alınabilir )

7- Adli Sicil Kaydı (e-Devletten son bir ay içinde alınan karekodlu belgeler kabul edilir, kurum türünün “RESMİ” belgenin neden verileceği “DEVLET MEMURİYETİ” seçilerek alınması gerekmektedir.)

8- Boy/Kilo Gösterir Belge Herhangi bir sağlık kuruluşundan alınacaktır (Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonuna başvuran adaylardan istenecektir)

9- Özel Koşul Belgesi (Varsa nitelikler bölümünde istenilen alanlarda çalıştığını gösterir, çalışma/görev belgeleri veya sertifikalar.)

10- Detaylı Hizmet Dökümü (e-Devletten SGK tescil ve hizmet dökümü / barkotlu belge oluştur seçeneği kullanılmalı)

RESMİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ

Ahmet Özcan . Haber7.com - SEO
Haber 7 - Ahmet Özcan .
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR