TCDD lise ve önlisans mezunu personel alımı yapıyor! İŞKUR üzerinden başvuru...

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü personel alımı yapacağını duyurdu. Başvuru yapacak adayların belirtilen Ön Lisans programlarından mezun olması ve 2020 yılı KPSS'den en az 60 puan alması gerekmektedir.

ABONE OL
GİRİŞ 10.08.2022 09:18 GÜNCELLEME 10.08.2022 10:23 MEMUR
TCDD lise ve önlisans mezunu personel alımı yapıyor! İŞKUR üzerinden başvuru...
TCDD lise ve önlisans mezunu personel alımı yapıyor! İŞKUR üzerinden başvuru...

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul il sınırlarında bulunan Kabakça İstasyon Şefliğine 1, Sinekli İstasyon Şefliği işyerlerine 1, İzmir il sınırlarında bulunan Kemalpaşa TMİ İstasyon Şefliğine 1, Emiralem İstasyon Şefliği işyerlerine 1 ve Kütahya il sınırlarında bulunan Dumlupınar İstasyon Şefliğine 1 olmak üzere toplam 5 Eski Hükümlü Tren Teşkil İşçisi olarak işe alınacaktır.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

  • İstanbul ve İzmir işyerine başvuru yapacak adayların aşağıda belirtilen Ön Lisans programlarından mezun olması ve 2020 yılı KPSS dan en az 60 puan alması gerekmektedir. 

  • Kütahya işyerine başvuru yapacak adayların ise Meslek lisesi Elektronik bölümünden mezunu olması ve ilan tarihi itibariyle yük ve yolcu taşımacılığının birlikte yapıldığı raylı sistemlerde tren teşkili ve manevra hizmetlerinde en az 5 yıl çalışmış olması gerekmektedir. 

  • TCDD İşletilmesi Genel Müdürlüğünden: 09 Ağustos 2022 tarihli ve 31918 sayılı Resmi Gazete’de aslına uygun olarak yayımlanan personel alım ilanımızda BİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR 12. maddesi aşağıdaki şekilde düzeltilmiştir. “12- İlan tarihi itibariyle adayların 36 yaşından gün almamış olması şarttır.” İlan olunur.

İSTENİLEN BELGELER

  • Nüfus cüzdanı aslı evrak tesliminde gösterilecektir,

  • TC Kimlik numarasının yazılı olduğu adli sicil kaydı belgesi (Cumhuriyet Savcılığından veya e-devlet şifresi ile www.turkiye.gov.tr. adresinden) alınacaktır. Adli sicil kaydı bulunanlar, adli sicil kaydında geçen kararlarla ilgili mahkeme kararlarını getirecektir.

  • Öğrenim belgesi fotokopisi (Öğrenim belgesinde alanı/dalı belirtilmiş olacaktır.) veya E-devlet şifresi ile www.turkiye.gov.tr. adresinden alınan barkotlu Mezun Belgesi

  • Eski Hükümlü Belgesi (Cumhuriyet Savcılığından)

  • Askerlik durum belgesi (Getirecekleri belgede terhis, tecil, bedelli veya muaf olduğunu belirtilecektir.),

  • E-devlet şifresi ile www.turkiye.gov.tr. adresinden alınan Yerleşim Yeri (İkametgah) ve Diğer Adres Belgesi

  • KPSS Sonuç Belgesi (26.11.2020 açıklama tarihli) İstanbul ve İzmir işyerlerine başvuru yapacak adaylar için,

  • E-devlet şifresi ile www.turkiye.gov.tr. adresinden alınan Kare kodlu SGK Tescil ve Hizmet Dökümü,

  • Kütahya işyerine başvuru yapacak adaylar, ilan tarihi itibariyle yük ve yolcu taşımacılığının birlikte yapıldığı raylı sistemlerde tren teşkili ve manevra hizmetlerinde en az 5 yıl çalışmış olma şartı aranmaktadır. Adaylar bu çalışmalarını e-devlet üzerinden alınacak SGK Tescil ve Hizmet Dökümü ve işyerinden alacakları yazı ile belgeleyecektir.

  • TCDD web sitesi (http://www.tcdd.gov.tr) duyurular bölümünde yayımlanan İş Talep Bilgi Formu mavi tükenmez kalemle doldurulup imzalanmış olarak teslim edilecektir

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Aşağıda yer alan linke tıkladıktan sonra açılan sayfanın sol kısmında yer alan ''İlan No'' yazan kutucuğa yine aşağıda yer alan size uygun ilan numarasını yazarak ulaşabilirsiniz.

Başvuru Linki: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

İstanbul il sınırlarında bulunan Kabakça İstasyon Şefliğine 1 İşçi Alımı İş İlanı Numarası: 00006952798

Sinekli İstasyon Şefliği işyerlerine 1 İşçi Alımı İş İlanı Numarası: 00006952819

İzmir il sınırlarında bulunan Kemalpaşa TMİ İstasyon Şefliğine 1 İşçi Alımı İş İlanı Numarası: 00006952831

Emiralem İstasyon Şefliği işyerlerine 1  İşçi Alımı İş İlanı Numarası: 00006952838

Kütahya il sınırlarında bulunan Dumlupınar İstasyon Şefliğine 1 İşçi Alımı İş İlanı Numarası: 00006947987

İLANIN TÜMÜ

Ahmet Işık Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Ahmet Işık

Editör Hakkında

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümünden (İngilizce-Almanca) 2015 yılında mezun oldu. 6 yıllık gazeteci. TRT’de staj yaptı. Haber7.com’da mesleğe ilk adımı atarak internet haberciliğine başladı. Halen Haber7.com’da SEO editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Hggy 1 yıl önce Şikayet Et
    Millet suça neden meyilliymis; iş bulmak icinmiş
    Cevapla
  • Doğru 1 yıl önce Şikayet Et
    Adrese teslim kadro Kadroya alacağınız kişinin kimlik bilgilerinide yazsaydınız
    Cevapla
  • Bulgaristanlı hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    ya arkadaş ösym niye duruyor anlamış değilim. ver tercih işlemlerini başlatsın o ilde yaşayanlar kendi ilinin tercihini yapsın bu kadar zor değil ki.....
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR