İŞKUR ile en az ilkokul mezunu 20 bin 353 beden işçisi alımı! İŞKUR iş ilanları

İŞKUR üzerinden en az ilkokul mezunu 20.353 Beden İşçisi alımı yapılacak. Türkiye'nin farklı illerinde özel sektör ve kamu kurumlarında istidam edilecek adaylara ilişkin başvuru şartları ve merak edilen tüm detaylar ilan ile adaylara duyuruldu. İşte İŞKUR Beden İşçisi alım ilanları...

ABONE OL
GİRİŞ 13.08.2022 10:03 GÜNCELLEME 13.08.2022 10:03 MEMUR
İŞKUR ile en az ilkokul mezunu 20 bin 353 beden işçisi alımı! İŞKUR iş ilanları
İŞKUR ile en az ilkokul mezunu 20 bin 353 beden işçisi alımı! İŞKUR iş ilanları

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden Beden İşçisi alım ilanları yayınlanmaya devam ediyor. Özel sektör ve kamuda görevlendirilmek üzere en az ilkokul mezunu 20.353 personel alımı yapılacağı duyuruldu. Kurumlar talepleri doğrultusunda yayınladıkları ilanlar ile alım yapılacak kadroya ilişkin başvuru şartları ve detaylarını İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. İşte İŞKUR personel alım ilanları

İŞKUR Beden İşçisi Başvurusu Nasıl Yapılır? 

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden Beden İşçisi alım ilanlarına başvuruda bulunmak isteyen adayların öncelikle esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx internet sitesine giriş yapmaları ve açılan sayfada "Meslek" bölümüne "Beden İşçisi" yazarak ara tuşuna tıklaması gerekiyor. Akabinde açılan sayfada beden işçisi alımına ilişkin tüm ilanlar listelenecektir.

İŞKUR İş İlanları

İŞKUR İŞ İLANLARI

İlana girmede önce ilk defa İŞKUR üzerinden başvuruda bulunacakların öncelik İŞKUR sayfasına üye girişi yaparak özlük bilgilerini doldurmaları gerekmektedir. İlana başvuru aşamasında İŞKUR, T.C kimlik no ve şifre ile adaylardan giriş yapmalarını talep ediyor. 

İŞKUR GİRİŞ

Buna ek olarak giriş aşamasında E- Devlet şifresi ile de giriş yapmak artık mümkün.
Bu aşamaları tamamladıktan sonra listelenen ilanlara giriş yapın. Başvuru şartlarını taşımanız halinde başvur butonuna tıklayarak online başvuru işlemini kolayca tamamlayabiliyorsunuz.

Başvuru Şartları Neler?

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

  • En az ilköğretim mezunu,

  • 18 ile 45 yaş arası,

  • Vardiyalı çalışma sistemine uygun,

  • Bazı firmalar tarafından B Sınıfı sürücü belgesine sahip adaylar aranmaktadır.

2022 Beden İşçisi Alımı

Beden İşçisi Nedir?

Beden İşçisi kas gücünü kullanarak taşıma, kaldırma, istifleme, kürekleme, kazma ve benzeri işleri basit işçilik aletlerini gerekli yerlerde kullanarak herhangi bir işte ücret karşılığında çalışan kişidir.

Ahmet Özcan . Haber7.com - SEO
Haber 7 - Ahmet Özcan .
YORUMLAR 2
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    45 yaşından büyüklere iş verme, 65 ten önce emekli etme nasıl iş bu? Beden işçisi dediği de amele ha işsizliği sanayiyle falan teknojiyle değil, amelikle çözüyoruz görünen.
    Cevapla
  • KENAN 1 yıl önce Şikayet Et
    bu ne demek işkur 45 yaş uzeri işbaşvurusu kabul etmiyor.hem emekli yaşı 60 ve uzeri diyeceksin işbaşvurusnda 45 yaş uzerini kabul etmiyeceksin..bu bir kere anayasaya ters.tamam ozel fızıkı şartlar aranan yerde ararsın artı herkezden sağlık raporu ıstiyorsun.adam iş 46 yaşında bir işyerinde ayrılmak zorunda kaldı.bitti mi yani bunun hayatı işkura başvuru şartı 45 diye başvuramıyor.gunude dolmamış emeklilik için ,ne olacakşimdi muhalefet boş işleri haber yapacağın abununla ilgilensin..böyle saçma bir uygulama olmaz adama hem emeklilik hakkı vermiyo ÇALIŞMA HAKKI DA VERMİYON
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR