Ziraat Bankası 1800 servis görevlisi alımı başladı! Kontenjan ve il detayları açıklandı

Ziraat Bankası yurt genelinde bulunan şubelerinde görevlendirilmek üzere; 1.800 Servis Görevlisi alımı yapacak.

ABONE OL
GİRİŞ 01.10.2022 13:59 GÜNCELLEME 01.10.2022 14:00 MEMUR
Ziraat Bankası 1800 servis görevlisi alımı başladı! Kontenjan ve il detayları açıklandı
Ziraat Bankası 1800 servis görevlisi alımı başladı! Kontenjan ve il detayları açıklandı

Yayınlanan ilana göre; Ziraat Bankası bünyesine 1500 kişi, Ziraat Katılım Bankası bünyesine ise 300 kişilik servis görevlisi istihdamı sağlanacak. Alımlar, sınav süreci yazılı ve mülakat olmak üzere iki aşamadan oluşmaktadır. Yapılacak mülakat sonucunda başarılı olan adayların atandıkları şubede en az 3 yıl görev yapma zorunluluğu bulunmaktadır. Adaylar atandıkları görev yerinde her ne koşulda olursa olsun 3 yıl süre ile görev yeri değişikliği talebinde bulunamaz. 

Servis Görevlisinin Görevleri

Servis Görevlisi unvanlı personel Banka ürünlerinin tanıtım, satış ve operasyon işlemlerini yürüterek müşterilere etkin hizmet sunmaktadırlar. Bu personel, en az 6 ay şube bankolarında banko asistanı görev pozisyonunda çalışacaklardır. Daha sonra boş pozisyon bulunması halinde yetkinliklerine göre pazarlama veya operasyona yönelik görev pozisyonlarında çalışmaya devam edebileceklerdir. 

Hangi İllerde Alım Yapılacak?

Ziraat Bankası Başvuru Şartları Neler?

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 

  • 01.01.1992 ve sonrası doğumlu olmak, (18 yaşını doldurmuş olmak) 

  • Türk Ceza Kanunu’nun 53. maddesi çerçevesinde belirtilen haklardan mahrum olmamak, 

  • Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affedilmiş olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyet kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, kara para aklama, Devlet sırlarını açığa vurma, vergi kaçakçılığı veya vergi kaçakçılığına teşebbüs ya da iştirak suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak, 

  • Bankacılık Kanununa göre Bankalarda çalışması yasaklanmamış olmak,

  • Yurt içinde ve yurt dışında devamlı görev yapmasına engel olabilecek beden veya akıl hastalığı bulunmamak (resmi sağlık kurulu raporu ile belgelenir), 

  • Erkek adaylar için işe alım tarihi itibariyle askerlik görevini tamamlamış veya erteletmiş olmak ya da askerlik yükümlülüğünden muaf tutulmuş olmak, 

  • Yazılı sınava katılacak adaylar için Ek-2 Bölümler Tablosunda yer alan ilgili lisans bölümlerinden veya denkliği yetkili makamlarca tanınmış yurtdışı üniversitelerin ilgili lisans bölümlerinden mezun olmak ya da Şubat 2023 itibari ile mezun olacağına dair belgeyi ibraz etmek koşuluyla son sınıfta okuyor olmak, 

  • Daha önce T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Servis Görevlisi Giriş Sınavı’nın mülakat aşamasında elenmemiş olmak.

Sınava Girebilecek Bölümler

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Başvurular 30 Eylül 2022 - 16 Ekim 2022 Pazar günü saat 23.59’a kadar İstanbul Üniversitesi’nin https://ziraatbank.istanbul.edu.tr internet sitesine üye olmak suretiyle yapılacaktır. “Sınav Başvuru Formu” aday tarafından eksiksiz olarak doldurulacak ve son 6 ay içerisinde çekilmiş JPEG formatında vesikalık fotoğraf, sınav başvuru formuna eklenecektir. 

Fotoğrafı bulunmayan veya belirtilen özellikleri taşımayan fotoğrafla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

330 TL Başvuru Ücreti Alınacak!

Sınava başvuracak adaylar, Üniversite tarafından belirlenen sınav ücreti olarak 330 TL ödeyecektir. Ödeme işlemi, sınav başvurusu esnasında ÜNİVERSİTE’nin https://ziraatbank.istanbul.edu.tr internet sitesi üzerinden kredi/banka kartı ile gerçekleştirilecektir. Üniversite kuralları gereği başka kanallardan ödeme kabul edilmeyecektir.

1500 İşe Alım İlanı 

300 İşe Alım İlanı

Ahmet Işık Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Ahmet Işık

Editör Hakkında

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümünden (İngilizce-Almanca) 2015 yılında mezun oldu. 6 yıllık gazeteci. TRT’de staj yaptı. Haber7.com’da mesleğe ilk adımı atarak internet haberciliğine başladı. Halen Haber7.com’da SEO editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Devlet bile 30 yaş üstünde adam çalıştırmak istemiyor. EYT nin sorunu da bu devlet 40-50 yaş üstüne genç diye emekli etmiyor ama işte vermiyor :) 1992 ve sonrası doğumlu olmak şartı getirmişler hale bak.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR